Share
Tweet
Share

NEXE d.d. za proizvodnju građevinskih materijala

NEXE je poslovni sustav 15 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica.

U poslovnom sustavu NEXE se nalaze i tvrtke koje se bave gospodarenjem otpada i lučkim uslugama.

POSAO I KARIJERA

Ljudi, njihove potrebe, motivacija i zadovoljstvo u NEXE-u su od izuzetne važnosti, jer smo svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama naših zaposlenika.

Zašto raditi u NEXE-u?

Sustav vrijednosti koji nas vodi u NEXE-u prije svega su stručnost i profesionalnost. Razvijamo otvorenu komunikaciju te brinemo o svojim zaposlenicima.

NEXE je organizacija koja teži stalnom usavršavanju i napretku, gdje zaposlenici mogu ostvarivati svoje osobne potencijale kroz raznovrsne timske i individualne zadatke i projekte te surađivati s ljudima različitih profila i profesionalnih iskustava.

Mladima pružamo priliku za:

  • odrađivanje pripravničkog staža i stručnog osposobljavanja
  • mogućnost stjecanja iskustava i primjene teorijskog znanja u praksi
  • osposobiti se za samostalan rad u sektorima potpore i poslovnih funkcija, u proizvodnji i održavanju te prodaji

Nastojimo osigurati poticajnu klimu za profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika te nudimo rad u dinamičnom i ugodnom okruženju.

Razvoj zaposlenika kao prioritet

Stalno obrazovanje i usavršavanje zaposlenih jedan je od najefikasnijih načina osiguranja konkurentne prednosti.

Profesionalno usavršavanje je od primarnog značaja, te NEXE nudi svojim zaposlenicima rad u vrlo dinamičnom i ugodnom okruženju koje stimulira stalno učenje i razvoj putem savjetovanja, mentorstva, raznih seminara, kongresa, sajmova…

U svemu što radi, NEXE teži postizanju poslovne izvrsnosti, kvalitetnom i brzom napredovanju, stalnom usavršavanju te stvaranju prepoznatljive kulture poticanja za profesionalni i osobni rast i razvoj.

Kako postati dio NEXE tima?

Ako želite postati dio Nexe tima javite nam se putem natječaja ili otvorenom molbom na mail.

Veselimo se Vašoj prijavi!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.