Share
Tweet
Share

WEBGRADNJA d.o.o.

Webgradnja.hr je portal za građenje, uređenje i opremanje interijera i eksterijera. Započeli smo s radom 2004. godine s jednim zaposlenim kao portal za graditeljstvo. Danas, deset godina poslije, izgradili smo poziciju, kao prvi i najposjećeniji portal za cijelu branšu. Predstavljamo sve što je potrebno od samog početka - projekta za gradnju, izvođače radova, materijale, pa sve do uređenja i opremanja objekata. Sve što ulazi u kategoriju građenje, uređenje i opremanje možete pronaći na našem portalu. Naš slogan je „U svakoj fazi. Za svaki prostor.“

Jednako smo zanimljivi tvrtkama koje traže B2B partnere ili se žele oglašavati na internetu na mjestu gdje imaju ciljanu publiku, pojedincima koji traže ideje, izvođače i proizvode, kao i stručnim osobama (arhitektima, projektantima, strojarima) koji na jednom mjestu mogu naći tehničke specifikacije materijala i proizvoda, CAD detalja i sl…

Iza portala webgradnja.hr stoji tvrtka Webgradnja d.o.o. u kojoj radi tim stručnjaka različitih profila. Mnogi od njih su tu od samog početka portala, tako da posjeduju bogato iskustvo u razvoju portala. Webgradnja surađuje s oko 600 tvrtki tako da nam je briga za klijenta i njihovo zadovoljstvo na prvome mjestu. Dosadašnji porast posjetitelja i tvrtki/obrta koje se oglašavaju, pokazatelj su našeg stalnog zalaganja da budemo što kvalitetniji poslovni partner. Kao poslodavcu najvažniji su nam stručnost i odgovornost te međusobno povjerenje i poštovanje koje postoji u timu.

Uvijek smo u potrazi za iskusnim prodavačima. Ukoliko imate iskustva u prodaji, oglašavanju – prodaja oglasnog prostora, telemarketingu, radili ste poslove prodajnog predstavnika, terenskog komercijalista i sl. pošaljite nam svoj životopis na webgradnja@webgradnja.hr.

Kako biste nas još bolje upoznali pogledajte na našem portalu:

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.