Share
Tweet
+1
Share

BILLA, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu

Međunarodni brand

BILLA je svoju priču započela 1953. godine, kada je Karl Wlaschek otvorio prvu BILLA prodavaonicu u Beču, a odabirom upravo tog naziva, što je skraćenica od „BILLIGER LADEN“ i znači „povoljna trgovina“, već je naznačio viziju i cilj poslovanja BILLE.

Od 1996. godine BILLA je dio internacionalne grupacije REWE Group, koja posluje u oko 15.000 prodajnih jedinica u 13 europskih zemalja te zapošljava oko 330.000 zaposlenika.

Danas je BILLA internacionalni brand, prisutan u Austriji te još šest zemalja središnje i istočne Europe, uključujući Hrvatsku.

BILLA Hrvatska – Kontinuirani uspjeh od 1999. godine

BILLA je u Hrvatskoj svoje poslovanje započela 1999. godine prodavaonicom Rotor u Novom Zagrebu. Otada i u Hrvatskoj pruža perspektivna radna mjesta.

Danas više od 1.900 zaposlenika svakodnevno daje sve od sebe kako bismo našim kupcima ponudili izvrsne proizvode i uslugu. Sjedište BILLE Hrvatska nalazi se u Novom Zagrebu.

Nakon dugo vremena distribuiranja robe iz manjih skladišta na dvije različite lokacije, 2009. godine izgrađeno je moderno centralno skladište u Svetoj Heleni pored Zagreba, a zatim i centralna proizvodnja gotovih jela, čime je otvoren niz radnih mjesta te aktivno zapošljavamo i na periferiji glavnog grada.

Početkom 2005. godine BILLA je preuzela tvrtku MINACO i time značajno povećala svoju prodajnu mrežu. Danas u Hrvatskoj brojimo preko 60 prodavaonica različitih formata te nastavljamo s ekspanzijom, kao i modernizacijom postojećih prodavaonica.

Osnovne smjernice daljnjeg poslovanja su ekspanzija u gradska središta te kontinuirano poboljšanje usluge na zadovoljstvo naših kupaca. Naše su trgovine birano mjesto za kupovinu naših kupaca – ljubazno, moderno, uredno i praktično.

Usmjerenost na ljude

U našem poslovanju usmjereni smo na ljude – kupce, zaposlenike i poslovne partnere. Imajući naše kupce u fokusu, osluškujemo njihove želje, dok zaposlenici unutar različitih odjela u centrali pružaju svakodnevnu podršku prodavaonicama.

Tko smo i kamo idemo: cilj nam je oblikovati život iznad svih očekivanja

Naša Misija i Vizija smjernice su nam za ono što želimo postići. Naša Vizija je oblikovati život iznad svih očekivanja – prvenstveno naših kupaca, ali jednako utječe i odnosi se i na sve naše zaposlenike. Jer, samo uz predanost svakog pojedinca i timsku suradnju možemo postići ambiciozne ciljeve koje smo postavili pred sebe.

Zaposlenici

Danas BILLA zapošljava ukupno oko 1.900 zaposlenika u prodavaonicama, centrali, centralnom skladištu te centralnoj proizvodnji i pripremi hrane. Kao stabilno rastuća tvrtka, BILLA kontinuirano nudi mogućnost zapošljavanja, kao i mogućnost razvoja karijere unutar tvrtke.

Naš idealan zaposlenik je:

  • usmjeren na kupca, odgovoran i timski orijentiran,
  • otvoren i spreman na daljnji razvoj,
  • usmjeren na rezultat i spreman preuzeti odgovornost svog radnog mjesta.

U svakodnevnom kontaktu s kupcima i poslovnim partnerima, naši zaposlenici predstavljaju vrijednosti BILLE i REWE Grupe. Stoga zahtijevamo visoke standarde ne samo od tvrtke, već i od svakog našeg zaposlenika.

Naši su zaposlenici temelj našeg uspjeha i zato im nudimo...

  • profesionalnu stabilnost i sigurnost,
  • suradnju kroz timski rad, obilježen međusobnim povjerenjem i poštovanjem,
  • međunarodnu umreženost te razmjenu najboljih praksi unutar grupacije,
  • kontinuirani razvoj i usavršavanje, s ciljem preuzimanja odgovornosti radnog mjesta, ali i promicanja izvrsnosti,
  • realne i dostižne mogućnosti za ostvarenje karijere.

POSTANI DIO BILLA TIMA

BILLA od svojih zaposlenika očekuje visoki stupanj profesionalizma (znanje, vještine i kompetencije koje su specifične za svako pojedino radno mjesto), predanost i odgovornost u radu, kulturan i ljubazan odnos prema kupcima, pošten i kolegijalan odnos prema radnom okruženju, proaktivnost i usmjerenost na rješenja, spremnost na promjene te kontinuirano učenje i usavršavanje.

Ako se prepoznajete u navedenom opisu i želite postati dio BILLA tima, zamolbu sa životopisom pošaljite na adresu:

BILLA d.o.o., Riječka ulica 12, 10 020 ZAGREB

ili na: billa-posao@billa.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.