Share
Tweet
Share

Bayern Facility Management GmbH

  • Adresa: Arnulfstraße 50, München

Opsežno i moderno upravljanje nekretninama u Münchenu

Gospodarenje – upravljanje – gradnja – savjetovanje – sigurnost.

Želite li biti dio našeg uspješnog poslovanja? Bayern Facility Management GmbH sa sjedištem u Münchenu etablirano je srednje poduzeće na tržištu nekretninama u rastu. Podjeljeno u četiri segmenta poslovanja, nudimo visokokvalitetne i postojane usluge kroz čitavi životni ciklus nekretnine, osobito na području južne Njemačke.

U segmentu gospodarenja poslovnim objektima mi smo među vodećim ponuđačima u Bavarskoj. U tome smo fokusirani na profesionalno izvršenje tehničkih usluga Facility Servicea.  
U upravljanju nekretninama u pogonu nudimo komercijalnu administraciju nekretnina, ali i vođenje tehničkih usluga Facility Service-a.

U segmentu gradnja izrađujemo analize te pružamo usluge sanacije zgrada sa visokim tehničkim zahtjevima. U okviru nadgledništva gradnje savjetujemo, vodimo i nadziramo projekte gradnje te brinemo o dovršenju projekta bez prepreka.
Pri savjetovanju fokusirani smo na održivost, odgovornost poduzetnika i upravljanje kroz Facility Management. 
Zahvaljujući našem znanju iz operativnog gospodarenja i upravljanjem nekretnina možemo osigurati praktična rješenja.

Zajedno sa našom podružnicom Bayern Corporate Services GmbH pružamo profesionalne usluge na polju operativne i koncepcijske sigurnosti te voditeljstvo ureda. Među našim klijentima možete nači ne samo BayernLB, nego i nekoliko uglednih velikih poduzeća iz industrije, financijskog sektora i uslužnih djelatnosti.  

Uz održivost za čovjeka i prirodu, posebnu važnost pridajemo inovacijama, koja su i zaslužna za naš stabilan rast. Za ovo tražimo nove kolege koje znaju svoj posao, koji su kreativni i koji se žele umrežiti u naš tim i sa nama surađivati. Veselimo se Vašem odazivu! 

BayernFM će pružiti svu podršku oko birokracije i organizacije za vaš novi početak u Bavarskoj, bilo to traženje stana, kurs za učenje jezika, itd. Sve detalje možemo osobno razjasniti.

Veselimo Vam se!

 

Iskustva zaposlenika:

Pero Kljajić, voditelj projekta, zamjenik voditelja tehničkog održavanja stanica za testiranje (BMW Group Forschungs- und Innovationszentrum)

„Bayern Facility Management e moje prvo iskustvo rada u Njemačkoj u koju sam zajedno s obitelji doselio 2013. godine.

Zahvaljujuci  susretljivim kolegama moja integracija u timu je protekla izvanredno.  Radim na izuzetno tehnički interesantnim i inovativnim Projektima u kojima i dalje vidim izazov i motivaciju.  Radno okruženje je izvanredno, kako za mlade ljude koji su spremni učiti i stjecati iskustvo, tako i za tehničare i inženjere koji žele afirmaciju kroz projekte.„

Anđelko Doutlik, voditelj tehničkog održavanja rasvjete (BMW Group Forschungs- und Innovationszentrum)

„Od 2012 godine živim i radim u Münchenu a u Bayern FM sam došao 2013 uz preporuku prijatelja.

U ovih 5 godina rada mogu reći kako je radno okruženje jako pozitivno a ujedno i interesantno. Prije godinu dana sam promoviran na mjesto voditelja tehničkog održavanja rasvjete gdje sam se jednostavno prilagodio. 

Firma konstantno uvodi nove tehnologije i alate u smislu olakšavanja i sistematizacije posla te obavlja edukaciju svojih radnika što smatram jako bitnim za obavljanje posla i stjecanje iskustva.“

Više informacija o karijeri u BayernFMu možete pronaći na www.bayernfm.de.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.