Share
Tweet
Share

Integration Matters d.o.o.

Integration Matters globalna je tvrtka koja se bavi proizvodnjom softvera i IT savjetovanjem. Naš core business su integracije sustava i monitoring, informatičke usluge prijeko potrebne uspješnim kompanijama kako bi bile još uspješnije.

Kada pričamo o integraciji, pričamo o jednoj vrlo kompleksnoj priči koju niti sami informatičari ne razumiju uvijek. Integracija izlazi iz okvira samog programiranja iako se u suštini direktno naslanja na njega. Da bi integracija sustava bila uspješna, potrebno je poznavanje okoline u kojoj klijent radi te njihovog mikro sustava kao i krajnjeg cilja koji se kroz poslovanje pa i integraciju želi postići.

Omogućavanjem jasnog prikaza cijelog lanca vrijednosti, tvrtka Integration Matters pomaže klijentima u stvaranju agilnih poslovnih procesa kako bi sama organizacija i ljudi mogli učinkovitije raditi.

Naši klijenti su globalni lideri na svojim poljima. Ti se divovi u industriji moraju brzo prilagoditi zahtjevima tržišta koji se brzo mijenjaju kako bi ostali konkurentni. Zato vjeruju u naša inteligentna, automatizirana rješenja za praćenje i konzultantske usluge kako bi njihovi poslovni procesi bili jasno vidljivi.

nJAMS (not Just Another Monitoring Solution), alat za monitoring razvijen in house pomaže osigurati i poboljšati poslovne rezultate za integracijske platforme MuleSoft i TIBCO. Ponosni smo na naš monitoring alat jer pomaže tvrtkama da vizualiziraju svoj napredak, performanse procesa i KPI na korisničkoj nadzornoj ploči.

Naši konzultanti pomažu tvrtkama razviti najbolju IT arhitekturu za njihovo poslovanje s ciljem povećane agilnosti, skraćenom vremenu isporuke na tržište i održivim uspjehom.

Otvaranjem ureda u Hrvatskoj, ostvaren je jedan od ciljeva širenja poslovanja na tržište istočne Europe. Raspodijeljeni smo u manje timove – integratori, podrška i testiranje softvera. Radimo u internacionalnim mikro timovima.

U našem internacionalnom timu neki su od najboljih umova u industriji, stručnjaci za svoje područje s opsežnim iskustvom. Naši konzultanti i arhitekti rješavaju izazove modernog doba koji su do prije par godina bili nezamislivi. Organizacije se danas oslanjaju na nikada ranije zamišljene količine podataka koje osiguravaju tokove i uspješnost poslovanja. Razumijemo snagu poticanja integracije za povećanje produktivnosti i operativnih marži - i to znanje koristimo za naše klijente i projekte.

Mi, kao i ostale tvrtke u okolini, u konstantnoj smo potrazi za talentima i kvalitetnim kadrom koji bi svojim iskustvom i idejama doprinijeli našem daljnjem rastu. Naši uredi se nalaze u Vukovaru i Zagrebu. Podržavamo i rad od kuće. Obzirom na česte poslovne sastanke i radionice u uredima naših klijenata, na posao ćete ponekad ići i u brojne gradove unutar Europe.

Kandidatima nudimo odlične radne uvjete te raznolike mogućnosti školovanja i profesionalnog razvoja.

Ukoliko želite raditi na međunarodnim projektima, u vrlo dinamičnom i motiviranom timu te uz mogućnost napretka i učenja od top stručnjaka u industriji, slobodno pošaljite otvorenu zamolbu i CV.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.