Share
Tweet
Share

NEXE GRUPA d.d. za upravljanje društvima

POSAO I KARIJERA

Ljudi, njihove potrebe, motivacija i zadovoljstvo u Nexe Grupi su od izuzetne važnosti, jer smo svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama naših zaposlenika.

Zašto raditi u Nexe Grupi?

Sustav vrijednosti koji nas vodi u Nexe Grupi su prije svega stručnost i profesionalnost. Razvijamo otvorenu komunikaciju te brinemo o svojim zaposlenicima.

Nexe Grupa je organizacija koja teži stalnom usavršavanju i napretku, gdje zaposlenici mogu ostvarivati svoje osobne potencijale kroz raznovrsne timske i individualne zadatke i projekte te surađivati s ljudima različitih profila i profesionalnih iskustava.

Mladima pružamo priliku za:

  • odrađivanje pripravničkog staža i stručnog osposobljavanja
  • mogućnost stjecanja iskustava i primjene teorijskog znanja u praksi
  • osposobiti se za samostalan rad u sektorima potpore i poslovnih funkcija, u proizvodnji i održavanju te prodaji

Nastojimo osigurati poticajnu klimu za profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika te nudimo rad u dinamičnom i ugodnom okruženju.

Razvoj zaposlenika kao prioritet

Stalno obrazovanje i usavršavanje zaposlenih jedan je od najefikasnijih načina osiguranja konkurentne prednosti.

Profesionalno usavršavanje je od primarnog značaja te Nexe Grupa nudi svojim zaposlenicima rad u vrlo dinamičnom i ugodnom okruženju koje stimulira stalno učenje i razvoj putem savjetovanja, mentorstva, raznih seminara, kongresa, sajmova…

U svemu što radi, Nexe Grupa teži postizanju poslovne izvrsnosti, kvalitetnom i brzom napredovanju, stalnom usavršavanju te stvaranju prepoznatljive kulture poticanja za profesionalni i osobni rast i razvoj.

Kako postati dio Nexe tima?

Ukoliko želite postati dio Nexe tima javite nam se putem natječaja ili otvorenom molbom na ljudski.resursi@nexe.hr

Veselimo se Vašoj prijavi!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.