Share
Tweet
+1
Share

DIV d.o.o. tvornica vijaka

DIV GRUPA

Od svog osnutka DIV GRUPA radila je na stvaranju novih ideja i inovativnih rješenja te novih proizvoda u korak s razvojem tehnologija. Tijekom vremena pokazali smo tehničku sposobnost svojih postrojenja i kontrole sustava.

Pored značajnog broja naših uspjeha, s ponosom ističemo da je Europska komisija podržala nastojanja DIV GRUPE oko preuzimanja najvećeg i najstarijeg brodogradilišta Brodosplit te je nakon dugotrajnog procesa prihvaćen plan restrukturiranja i nacrt privatizacijskog ugovora.

Kao prilog uspješnog restruktruriranja pogledajte video nedavnog porinuća Novogradnje 473.

DIV GRUPA započela je svoje djelovanje proizvodnjom vijčane robe, spojnih elemenata i sustava te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda te smo istima osigurali plasman proizvoda na stranim tržištima zahvaljujući prvenstveno kvaliteti proizvoda te dobro razvijenom distribucijskom mrežom. Sve veća potražnja za našim proizvodima iz programa standardnih spojnih elemenata i sustava potaknula nas je na izgradnju nove tvornice uz postojeću, kapaciteta 100.000 tona standardnih vijčanih elemenata.

Unutar grupe proizvodnju smo razvijali i na području željezničke industrije te danas sa vremenskim odmakom možemo reći da smo postali lider u proizvodnji kolosiječnog pribora, da smo unutar postojeće DIV GRUPE razvili proizvodnju betonskih pragova te se ista proteže na više od 20.000 četvornih metara za proizvodnju betonskih pragova, kapaciteta 500.000 pragova godišnje. Osim betonskih pragova također možemo iz naše ponude izdvojiti i drvene i čelične pragove.

Naši djelatnici čine razliku

DIV GRUPA primjer je dugoročnog pozitivnog rasta na području ostvarenih prihoda, te porasta dobiti. Rezultati su to strateških odluka managmenta koji je od početne proizvodnje vijčane robe kompaniju usmjerio i na ostala povezana područja. Razvijajući se kontinuirano DIV GRUPA postala je grupa sa širokim rasponom proizvoda kao potpuni davatelj usluga temeljenim na iskustvu potrebnim za sudjelovanje u vrlo zahtjevnim i natjecateljskim zadacima industrije. Naša poslovna strategija temelji se na inovacijama i razvoju dok su naši glavni izvori inovacija naši zaposlenici. Preuzimanjem Brodograđevne industrije Split d.d. DIV grupa ukupno zapošljava 3500 zaposlenika izrazito motiviranih prema ispunjavanju postavljenih ciljeva. Prethodni uspjeh, kao i daljnji razvoj i širenje poslovanja na sve izazovnijem i kompetitivnijem tržištu, ne bi bilo moguće bez našeg predanog, profesionalnog i inovativnog doprinosa djelatnika.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.