Share
Tweet
Share

DIV d.o.o. tvornica vijaka

 

DIV GRUPA

DIV GRUPA d.o.o. s cijelom grupom poduzeća kojoj je na čelu primjer je promišljenog i dugoročnog trajnog rasta na svim područjima. Danas je DIV GRUPA d.o.o. s konsolidiranim vrijednostima među 10 najvećih privatnih trgovačkih društava u Hrvatskoj, a svakako je regionalni lider u metaloprerađivačkoj industriji pa i šire. Rastom od čak 175 puta u broju zaposlenim u zadnjih 20 godina (od 20 do 3500) jedinstven je primjer, čime se može s pravom reći da je DIV generator radnih mjesta.

Grupa DIV specijalizirana je za brodogradnju, van brodograđevnu proizvodnju čeličnih konstrukcija, preradu, proizvodnju spojnih elemenata i sustava, proizvodnju željezničkog infrastrukturnog pričvrsnog pribora te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda. Ustrajnost na proizvodima vrhunske kvalitete i konkurentne cijene, proizvodi koji odgovaraju potrebama i željama potrošača, partnerski odnos s manjim trgovcima, kao i trgovačkim lancima i velikim grupacijama, razvijena distribucijska mreža te znanje i stručnost djelatnika, ključni su elementi uspjeha tvrtke.Promišljenim ulaganjima u modernizaciju, razvitak, nove tehnologije i kadrove, DIV GRUPA d.o.o. je postao jedan od najjačih hrvatskih proizvođača na polju metalne industrije.

DIV GRUPA d.o.o. u svojoj strukturi ima 6 tvornica, 2 brodogradilišta te desetke pogona za proizvodnju i podršku brodograđevnoj industriji. Uz to, raspolaže s više predstavništva u zemljama EU, te agenata za područje Azije, Afrike i Amerike.

Cilj DIV GRUPE d.o.o. je pozicioniranje cijele grupe kojom upravlja čvrsto na vrh biti tako jak europski poslovni subjekta ustrajni razvoj i napredak u svim područjima poslovanja - ljudskim resursima, korporativnom, financijskom, tehničko-tehnološkom i inovativnom sve u skladu s okolišem i zajednicom u kojoj radimo i stvaramo.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.