Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Besplatno pravno savjetovalište za žene

Besplatno pravno savjetovalište za žene

Imate problem zato što idete na porodiljni, čekate otpremninu, imate ugovor na određeno na neodređeni period...? Udruga CESI svakog petka organizira pravno savjetovalište za žene putem telefona i interneta.

Nerazriješeni otkazi, otpremnine, ugovori na određeno vrijeme, jednakost plaća, najčešća su pitanja za koje žene trebaju pravni savjet, saznali smo od Anamarije Gospočić iz  udruge CESI, Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje.

CESI je zbog toga pokrenuo specijalizirano pravno savjetovalište za žene. Savjetovalište je startalo protekli petak kao dio šireg projekta ' Osnaživanje nezaposlenih žena za aktivno sudjelovanje na tržištu rada –  Žene biraju novu šansu!".

Sve žene koje imaju specifičnih problema, mogu se javiti udruzi CESI svakog petka od 13 do 16 sati na broj 095 827 69 18 ili zatražiti odgovor putem maila na pravnosavjetovanje@cesi.hr.

Ukoliko ne dođete na red, uvijek možete pogledati arhivu pravnih savjeta na MojPosao ili se direktno pravniku koji izabire aktualne upite i na njih detaljno odgovara jednom tjedno. (M.D.)

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje