Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Zbog svjetske krize, nemam za...

Zbog svjetske krize, nemam za...

Pronašli smo idealan video natječaj za sve mlade i nezaposlene. Snimite kako je na vas utjecala globalna ekonomska kriza i možda budete među najboljima koji osvajaju plaćeni put u Genevu.

Međunarodna organizacija rada (ILO) organizira video natječaj za mlade ljude da pokaže kako je kriza utjecala na njihove živote. Ovo je prilika da svijetu pokažete svoju priču, poglede vaše obitelji, prijatelja, zajednice.

Imaš li problema dok se pokušavaš progurati na tržište rada? Jeste li izgubili posao ili nadu da ćete ikad pronaći novi? Radite li, a zapravo se osjećate kao da uzalud dolazite na posao zbog straha od gubitka radnog mjesta ili male plaće?

Podijelite svoje misli na kreativan i originalan način, možda osvojite plaćeni put u Genevu na dodjelu nagrada (i usputno razgledavanje). Držite se engleskog, francuskog, španjolskog jezika ili stavite prijevod ukoliko u filmu ima govora i  skratite film na najviše dvije minute.

Uvjet je da imate od 18 do 29 godina ukoliko sudjelujete kao autor, a rok istječe 10. travnja. Više informacija saznajte na službenoj web stranici. (M.D.)

Izvor: ILO

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje