Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Nisu došli na posao jer je padala kiša!

Nisu došli na posao jer je padala kiša!

Jedan od kandidata prespavao je cijelo jutro te nazvao i ispričao se, a drugi je bio nezadovoljan što bi do posla morao plaćati vlak pet funti.

Carl Cooper ponudio je posao sedmero nezaposlenih ljudi, ali ga je neugodno iznenadilo kada je shvatio da se nitko od sedam kandidata nije pojavio prvog dana na poslu, piše Daily Mail. Osim toga, nitko od njih nije javio da na posao neće doći, stoga je Cooepr nazvao kandidate da provjeri gdje su i misle li dolaziti. 

Čak petero kandidata svoj je nedolazak na posao opravdalo činjenicom da je toga dana - padala kiša!  Jedan od kandidata prespavao je cijelo jutro te nazvao i ispričao se, a drugi je bio nezadovoljan što bi do posla morao plaćati vlak pet funti.

Britanci tvrde kako je veliki problem mlade ljude integrirati u radnu sredinu te ih motivirati, čak i u vrijeme velike recesije i nezaposlenosti. Carl Cooper smatra da sustav povlastica za nezaposlene ide u prilog mladim ljudima koji stoga ne rade ništa. "Bio sam šokiran kad se nitko od novih zaposlenika nije pojavio na poslu. To je hrpa lijenih zgubidana. Toliko su nemoralni da bi radije ostali kod kuće, ne radeći ništa, nego došli na posao. Ljudi stalno govore da nema dovoljno posla u Velikoj Britaniji, no pravi je problem to što nema dovoljno odlučnih i ambicioznih ljudi", zaključuje Cooper.

Izvor: Index.hr 

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje