Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj u programu produženog stručnog postupka (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Rijeka

Rok prijave:

  • Centar za autizam Rijeka

Opis posla

Rad sa djecom iz spektra autizma.

UČITELJ/ICA U PROGRAMU PRODUŽENOG STRUČNOG POSTUPKA - 1 izvršitelj/ica na nedređeno, puno radno vrijeme od 40 sati tjedno

Kandidati moraju ispunjavati uvjete iz članka 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“ broj: 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 136/14, 152/14, 7/17, 68/18,98/19,64/20) i čl.28. Pravilnika o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (magistar edukacijske rehabilitacije, dip. defektolog, prof. defektolog,)

Kandidati koji ispunjavaju tražene uvjete dužni su uz prijavu na javni natječaj dostaviti:
- životopis
- presliku diplome o stečenoj stručnoj spremi, (za inozemne diplome – Rješenje o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije –koje omogućava nositelju stručne kvalifikacije pristup i obavljanje regulirane profesije – edukacijski rehabilitator u Republici Hrvatskoj za koju je osposobljen u državi članici, pod jednakim uvjetima koji vrijede za državljane Republike Hrvatske, a temeljem članka 11. Pravilnika o uvjetima za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija za obavljanje regulirane profesije-edukacijski rehabilitator u svrhu poslovnog nastana u RH(NN79/2019)
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starije od 30 dana)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 1 mjeseca računajući od zadnjeg dana za predaju prijava)

Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.

Kandidat koji ostvaruje prednost pri zapošljavanju sukladno posebnom propisu, dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze propisane zakonom, te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Popis dokaza o ostvarivanju prava prednosti sukladno članku 101. i 102. i 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj: 121/17,98/19) nalazi se na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (''Narodne novine'' broj 33/92, 77/92, 86/92 – pročišćeni tekst, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 94/01, 103/03 , 148/13,98/19), dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu iz koje je vidljivo to pravo, potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog natječaja, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Kandidat koji nije podnio pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja ne smatra se prijavljenim kandidatom.

Centar za autizam Rijeka zadržava pravo provođenja provjere znanja, vještina i sposobnosti razgovorom i/ili praktičnim testiranjem kandidata. Ako se kandidat ne odazove pozivu na testiranje odnosno razgovor, smatra se da je povukao svoju prijavu na javni natječaj.

Natječaj je otvoren 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnim stranicama Centra za autizam Rijeka.

Natječaj će biti otvoren od 12.10. 2021. do 20.10.2021. godine.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete natječaja pozivaju se na procjenu odnosno testiranje prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja Centra za autizam Rijeka. Područja provjere, pravni i drugi izvori za pripremu kandidata za testiranje objaviti će se na mrežnim stranicama Centra za autizam Rijeka.

Prethodna provjera znanja obuhvaća pismeno i usmeno testiranje/intervju. Kandidati su obvezni pristupiti prethodnoj provjeri znanja putem pismenog i usmenog testiranja. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.

Povrat natječajne dokumentacije izvršit će se na zahtjev kandidata, koji zahtjev kandidat treba navesti u tekstu prijave na javni natječaj.

Centar za autizam Rijeka zadržava pravo ne donijeti odluku o odabiru kandidata bez posebnog obrazloženja.
Zaštita osobnih podataka: prijavom na javni natječaj kandidati su izričito suglasni da Centar za autizam Rijeka kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajne procedure, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.