Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Kontroler (m/ž)

Zagreb, Njemačka

Rok prijave:

  • Atlantic Grupa

Atlantic Grupa je hrvatska multinacionalna kompanija koja u svojem poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, s istodobnom prisutnošću na više od 30 tržišta diljem svijeta. Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji čiji proizvodni portfelj uključuje kavu, prehranu za sportaše, bezalkoholna pića, slatki i slani asortiman, delikatesne namaze te dječju hranu. Dodatno, Atlantic Grupa ima široki portfelj proizvoda za osobnu njegu, vlasnik je vodećeg hrvatskog proizvođača vitamina, minerala, suplemenata i OTC lijekova te je vlasnik jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca u Hrvatskoj objedinjenog pod nazivom Farmacia.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic svojim postojećim i novim kolegama, partnerima ili investitorima nudi beskrajan ocean prilika za rast i razvoj. Zajedno želimo graditi vizije i stvarati trajnu dobrobit, imajući uvijek u vidu središnje korporativne vrijednosti: KREATIVNOST koju simbolizira val, STRAST koju simbolizira sunce, i RAST kojeg predstavlja simbol planine.

Opis posla

Atlantic Grupa stremi izvrsnosti u svakom poslovnom području pa se tako i kontroling svih strateških poslovnih i distributivnih područja i poslovnih procesa u poslovanju poduzeća provodi u okviru standardiziranog sustava, a pritom se prati i osigurava dosljedna primjena internih računovodstvenih politika svih članica i Grupe.

Trenutno tražimo novog člana tima na poziciji Kontrolera (m/ž) unutar Odjela kontrolinga Strateškog poslovnog područja Delikatesni namazi.

Glavni fokus Kontrolera (m/ž) će biti zatvaranje i analiza razdoblja, izrada kalkulacija proizvoda i tržišta te analiza i izrada profitabilnosti po definiranoj metodologiji.

Odgovornosti će uključivati pripremanje stručnih podloga za proces planiranja, izrađivanje izvještaja o troškovima, profitabilnosti, odstupanjima od plana te o rizicima. Sudjelovanje u procesu planiranja, izradi planova, analiza i izvještaja o financijskom poslovanju te u izradi podloga za analitičke kalkulacije, uključujući izračun cijena proizvodnih aktivnosti. Nova osoba će također koordinirati postavke s dobavljačem ERP-a.

Uvjeti

Od zainteresiranih kandidata očekujemo visoku stručnu spremu ekonomskog smjera, tri godine relevantnog radnog iskustva (financije/poslovna analiza/računovodstvo/kontroling/priprema izvještaja), odlično poznavanje engleskog jezika te napredno korištenje MS Office paketa i poznavanje rada u ERP-ovima (SAP, OPUS, KONTO,COGNOS).

Izražene analitičke i organizacijske sposobnosti, samostalnost i proaktivnost u radu, sposobnost kvalitetne suradnje s članovima tima i drugim kolegama te visoki standardi radnog učinka i orijentiranost prema planiranim ciljevima kao i spremnost na ulaganje u vlastita znanja i razvoj vještina bi trebale biti najjače osobine pravog kandidata.

Molimo da prijavu na natječaj i dostavu životopisa izvršite putem niže navedenog linka koji vodi na službene stranice Atlantic Grupe najkasnije do 14.10.2015. godine.

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

3

Jezici:

Engleski (napredno)

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Što nudimo

- zamjena za porodiljni dopust uz mogućnost produljenja u stalni radni odnos

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.