Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Suradnik u prodaji i servisu (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • FINMAR TRADE društvo s ograničenom odgovornošću za vanjsku, unutrašnju trgovinu i marketing

U Hrvatskoj od 1992.
Nije bilo jednostavno, ispuniti sve zahtjeve, preuzeti odgovornost i prije pune 24 godine krenuti u neizvjesnost. Postojalo je ogromno
poštovanje prema imenu ”Kirby“ koje je zahvaljujući entuzijazmu i upornosti njenog osnivača James Benjamina Kirby-ja već dugo sinonim
za kvalitetu u cijelom svijetu. Kompanija “Kirby Co“ tako danas bilježi već 102 godine kontinuiranog poslovanja što je znak odlične financijske
stabilnosti, poslovnog iskustva i sposobnog rukovodstva koji su imali viziju i godinama predano stvarali vrhunske proizvode na zadovoljstvo svih nas.

Misija kompanije Kirby je konstantno širiti poslovanje tako da danas, osim u SAD-u se Kirby prodaje u preko 60 zemalja i tvrtka je prepoznata kao svjetski lider u direktnoj prodaji sustava i sredstava za čišćenje.

Postojanost i stabilnost društva
Finmar Trade d.o.o. trenutno djeluje u Hrvatskoj i Sloveniji kao direktni uvoznik i Prodajno servisni centar. Ovlašteni smo tvornički distributer,
serviser i uvoznik te prva karika u lancu snabdijevanja naših korisnika. Nismo u početku bili jedini niti smo imali ekskluzivu zastupanja ali smo zahvaljujući odličnoj usluzi te korektnom odnosu prema kupcima, suradnicima i ino principalu jedini opstali na ovome području i dobili mogućnost širenja po cijeloj Hrvatskoj i u zemljama regije, prije svega području Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Temeljne vrijednosti
Naš zadatak je konstantna briga o klijentu tako da uz proizvod, zasnovan na beskompromisnoj kvaliteti, pouzdanosti i učinkovitosti, kupac dobije najbolju uslugu na tržištu i da nikad ne dovede u pitanje svoju odluku o povjerenju koje je kupnjom poklonio upravo nama. Samo dugoročnim ulaganjem u odabir suradnika, ulaganjem u njihovo obrazovanje i razvoj te personaliziranim odnosom prema kupcu možemo zadržati postojeće povjerenje i lojalnost te istovremeno širiti krug zadovoljnih korisnika.

Finmar Trade kao poslodavac
Raditi kod nas znači prihvatiti izazov za svakodnevnim usvajanjem novih znanja i planiranja osobnog i profesionalnog uspjeha. Posebnu pozornost pridajemo motivaciji i stručnom usavršavanju te financijskom nagrađivanju prema ostvarenim rezultatima.

Plaćamo točno i redovito
Vrlo važno nam je Vaše zadovoljstvo potaknuto mjerljivim poslovnim uspjesima koje ćemo znati prepoznati i nagraditi.

Opis posla

Opis radnog mjesta:
- honorarni posao u popodnevnim satima uz mogućnost dobre zarade
- servis i maloprodaja organizirano i po rasporedu

Tražimo 3 izvršitelja (m/ž).

Uvjeti

- komunikativnost
- druželjubljivost
- sklonost tehnici

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Potrebne godine iskustva:

2

Jezici:

Engleski (osnovno)

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

- plaćamo redovito i točno
- osiguravamo detaljnu i besplatnu obuku

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos, Honorarno

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.