Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Vozač (m/ž)

Split

Rok prijave:

  • The Yacht Week

The Yacht Week kao vodeći svjetski brand u svojoj branši postoji već preko 10 godina, a svoju priču započeo je upravo u Hrvatskoj. The Yacht Week nudi jedinstvenu kombinaciju jedrenja, druženja i zabave koju su prepoznali mladi diljem svijeta. Ono što je započelo kao flotila od samo 25 jahti u 2006. godini naraslo je na više od 13.000 gostiju iz 70 država koji su plovili na 1300 jahti u 2016. godini. U suštini: širimo se brzo i trebamo talentirane, strastvene pojedince koji će nam pomoći da održimo kontinuirani rast i kvalitetu usluge.

Vozač (m/ž)

Tražimo nekoga tko je samostalan, organiziran i dobar u multi-taskingu. Mora imati lokalno znanje o području (Split) i iskustvo u vožnji putničkog kombija. Biti će odgovoran za operativne svakodnevne zadatke (vožnje osoblja i upravljanje logističkim zadacima). Raditi će u međunarodnom okruženju tako da znanje engleskog jezika mora biti visoke razine.

  • Odlična razina engleskog jezika
  • Microsoft Office
  • Google Docs

Nudimo Vam sezonski posao od 01.06.2017. do 01.10.2017. te primanja od 4.500 kn neto.

Životopis i osobnu fotografiju poslati putem linka za prijavu.

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Promet, transport, pomorstvo iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.