Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Sales & Project manager (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • SnapTap d.o.o.

SnapTap d.o.o. tvrtka je koja se bavi razvojem hardversko-softverskih rješenja za aktivaciju posjetitelja na eventima putem društvenih mreža. SnapTap tim, zajedno s timom sestrinske tvrtke Entrio tehnologije d.o.o., čini jedinstvenu ekipu mladih ljudi vođenih željom za stvaranjem, učenjem i napretkom kroz zabavu.

www.snaptap.it

Opis posla

Tražimo proaktivnu, odgovornu, snalažljivu i organiziranu osobu, s odličnim poznavanjem rada na računalu, visokom razinom informatičke i tehničke pismenosti (Excel, Google Docs, Gmail, pretraživanje interneta) te istaknutim komunikacijskim i prodajnim sposobnostima, za poziciju Sales & Project managera u SnapTap-u.

Radno mjesto pruža visoki stupanj slobode u radu, ali zbog toga zahtijeva veliku samostalnost, snalažljivost i odgovornost.

Radno mjesto obuhvaća pronalaženje novih klijenata u Hrvatskoj i inozemstvu, održavanje sastanaka, poslovne pregovore, izradu projektnih troškovnika, komunikaciju i pregovore s dobavljačima, organizaciju poslovnih putovanja i terenskog rada, koordinaciju vanjskih suradnika, izradu ponuda i računa.

Uredsko radno vrijeme je pon - pet, od 09:00 do 17:00 h, a s obzirom na karakter event industrije - često će biti potrebe i za terenskim radom vikendom.

Ured se nalazi u Zaharovoj ulici u Zagrebu, blizu Green Golda.

Radit ćeš s mladim, kreativnim i motiviranim timom pa se nadamo da i ti voliš rock'n'roll i crni humor.

BTW., noću je hladnije nego vani.

Uvjeti

- odlične komunikacijske sposobnosti
- odlična organiziranost, snalažljivost i odgovornost
- odlično poznavanje svakodnevnog rada na računalu (Excel, Word, PowerPoint, Google Drive, napredno pretraživanje interneta)
- praćenje digitalnih trendova
- visoka razina pismenosti (č i ć nisu isto :)
- afinitet prema tehnologiji

Tražimo osobu spremnu na sve izazove event industrije - nepredvidljivost, kratki rokovi, snalaženje i last-minute improvizacija su samo neke od specifičnosti s kojima se srećemo svaki dan.

Preduvjet je prethodno iskustvo u radu na sličnoj poziciji, poželjno u event / kreativnoj agenciji i općenito afinitet prema event industriji.

Obzirom da se bavimo razvojem i implementacijom softversko-hardverskih rješenja za event industriju, uvjet je i općeniti afinitet prema tehnologiji (nisu potrebna napredna tehnička znanja, ali snalaženje među USB kabelima i spajanje računala na mrežu je jako poželjno).

Stručna sprema:

Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Stručni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke, Stručni specijalist

Potrebne godine iskustva:

2

Jezici:

Engleski (izvrsno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Internet

Što nudimo

- službeni mobitel i broj ili prijenos postojećeg broja na račun firme
- službeni laptop + dodatni vanjski monitor
- dodatni bonusi ovisno o rezultatima
- mogućnost sudjelovanja na brojnim događajima iz Entrio SnapTap palete

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Plaća:

Od 5000 do 6500 kn

Napomena:

Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Marketing, PR i mediji iznosi 954,07 EUR (7.188,44 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.