Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Fullstack developer (m/ž)

Zagreb, Varaždin, Split

Rok prijave:

  • Ekobit d.o.o.

Just another manic Monday,
all day, every day?
Prepoznaješ se i trebaš promjenu?

Mi trebamo tebe!

Tko smo mi?

Vjerojatno te već bole oči od preokretanja kad vidiš „dinamični projekti“ i „izazovni klijenti“… Nećemo reći da ih nemamo, već smo bliže onome – za svakoga ponešto.

Ekobit je tvrtka za razvoj softvera i Devops koja većinu prihoda ostvaruje izvozom (najviše u Njemačku, Švicarsku i Belgiju). Poznati smo po organizaciji Ekobit DevArene te po inovativnim proizvodima koje plasiramo na globalno tržište kao što je BizDataX.
Svjesni smo brzomijenjajućeg IT svijeta tako da svoje developere šaljemo na razne konferencije i certifikate, a kupujemo im i stručne knjige.

Kako dobivamo nove projekte, a volimo osmosatno radno vrijeme dok prekovremene niti ne spominjemo, uskoro će nam trebati

Fullstack developer (m/ž)

Tko si ti i što ćeš raditi?

Na ulici se odazivaš na Fullstack developer (m/ž), i ne bi imao/imala ništa protiv da radiš na custom development projektima (od event managementa preko financijskih kalkulatora do niza drugih projekata za unaprjeđenje poslovnih procesa). Dobro plivaš u C# i Javascript vodama i na „ti“ si s ASP.NET Core i Angular, (ako nisi, upoznat ćemo te), a otvoren/a si za moguće susrete s drugim tehnologijama, jezicima i alatima. Imaš želju i sposobnost da u kratkom vremenu stekneš znanja i vještine koje će ti biti potrebne kako bi postao produktivan član našeg tima. Prednost, ali ne i uvjet, jest ako si fan frontend koliko i backend razvoja.

Što nudimo?

  • 30 dana (6 tjedana) godišnjeg odmora odmah i za sve
  • Edukacijski budžet, odlasci na domaće i strane konferencije, cool gadgeti, certifciranje
  • Tailor-made karijera gdje smo sretni i mi i ti
  • Primanja - život nije fer, ali naše plaće jesu
  • Rad u manjim uredima (nismo fanovi open-spacea)
  • Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od doma
  • Po želji ponekad poslije posla možeš zaigrati board games s ostatkom ekipe te popiti dobro pivo. Ili kavu (ima nas svakakvih).
  • Možeš birati između 3 lokacije na kojima se nalaze naši uredi: Zagreb, Varaždin ili Split.

Zašto mi?

Dolaziš u izvrsnu IT tvrtku s 50-ak pametnih i obrazovanih mladih ljudi gdje nećeš biti code monkey, već ćeš moći svojim znanjem i inputom graditi sustav zajedno s nama.

Već par godina zaredom radna atmosfera od strane naših zaposlenika ocijenjena je najvišom ocjenom – ne nudimo samo kolege, nego i prijatelje.

Jesmo li te zainteresirali?

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    IT, telekomunikacije iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.