Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Rukovoditelj službe javne nabave (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu središnja je i najstarija kazališna institucija u Hrvatskoj, u kojoj djeluju tri ansambla: operni, dramski i baletni.

Godišnje se izvede najmanje dvanaest premijera, što uz dvadesetak repriznih naslova rezultira s više od dvjesto dvadeset scenskih izvedbi po sezoni. Kao središnja nacionalna kuća Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu njeguje raznovrstan program te uz uprizorenja djela domaćih autora različitih stilova i razdoblja, izvodi i djela klasičnoga i suvremenog svjetskog repertoara.

Opis posla

Rukovoditelj službe javne nabave - 1 izvršitelj (m/ž).

Organizira, vodi i odgovara za rad službe, u skladu s propisima izrađuje plan nabave, financijske i programske planove, rebalanse planova, kvartalnu i godišnju analizu te izvješća poslovanja. Provodi postupke javne nabave i bagatelne nabave robe, usluga i radova sukladno Zakonu o javnoj nabavi, vodi registar javne nabave, prati rokove za podnošenje prijava planova, te rokove za podnošenje izvješća nadležnim institucijama, kontrolira izvršenje Ugovora po javnoj nabavi, izrađuje odluke, zapisnike i Ugovore o javnoj nabavi te prati njihovo izvršavanje, odgovoran je za izradu i elektronsku objavu sve potrebne dokumentacije u postupcima javne nabave.

Uvjeti

- završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju iz područja društvenih znanosti, polje ekonomija
- 3 godine radnog staža
- znanje jednog stranog jezika
- informatička pismenost
- da se osoba ne nalazi pod istragom
- certifikat iz područja javne nabave
- poznavanje propisa iz područja javne nabave
- poznavanje izrade financijskih i statističkih izvješća
- probni rad 6 mjeseci

Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti po posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti presliku dokumenata kojima se dokazuju okolnosti na temelju kojih ostvaruje pravo prednosti.

Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843

Dokazi za ispunjavanje traženih uvjeta:
- ispis radnog staža izdan od strane Zavoda za mirovinsko osiguranje
- preslika diplome o završenom školovanju, potvrda o nekažnjavanju, preslik dokumenta o poznavanju stranog jezika, preslik dokumenta o informatičkoj pismenosti, preslik certifikata u području javne nabave

Prijave s životopisom te dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja ISKLJUČIVO na adresu: Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 15, 10 000 Zagreb“.

Stručna sprema:

Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

3

Jezici:

Engleski (osnovno)

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo

Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.