Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Izdavač sportskih rekvizita - spasioc (m/ž)

Fažana

Rok prijave:

  • JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK BRIJUNI

Opis posla

Na temelju članka 5. stavka 6. Kolektivnog ugovora za Javnu ustanovu „Nacionalni park Brijuni“ od 26. travnja 2018. godine te Dodatka I. Kolektivnom ugovoru za Javnu ustanovu „Nacionalni park Brijuni“ od 10. srpnja 2019. godine, Javna ustanova „Nacionalni park Brijuni“, dana 13. siječnja 2021. godine objavljuje oglas za prijam zaposlenika u radni odnos na određeno vrijeme za rad u turističkoj sezoni 2021. godine:

Izdavač sportskih rekvizita - spasioc (m/ž) - 2 izvršitelja

Uvjeti

- SSS – tehničke ili druge odgovarajuće struke
- ispit za spasioca
- poznavanje dva svjetska jezika

Kandidati su uz prijavu dužni priložiti:
- životopis, uz naglasak na radno iskustvo
- dokaz o stručnoj spremi - preslik svjedodžbe ili diplome,
- elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje („ispis staža“),
- uvjerenje poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima i dr. (preslik ugovora o radu i slično),
- preslik osobne iskaznice,
- za radno mjesto Izdavač sportskih rekvizita-spasioc - potrebno je priložiti još i dokaz o položenom ispitu za spasioca

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidat će predočiti izvornik.

Prijavu na oglas mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08, 125/11 – Zakon o pučkom pravobranitelju i 69/17).

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo, te priložiti zakonom propisanu dokumentaciju, i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Ako se kandidati pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji (N/N br. 12/17) dužni su uz prijavu na oglas priložiti sve dokaze o ispunjenju traženih uvjeta oglasa i dokaze za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza iz članka 103. stavka 1. navedenog zakona za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja.
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete, može se provesti provjera sposobnosti o čemu će biti posebno obavješteni. Ako kandidat ne pristupi provjeri sposobnosti smatrat će se da je povukao prijavu za oglas.

Prijavom na oglas kandidat daje privolu Javnoj ustanovi za prikupljanje i obradu podataka navedenih u prijavi na oglas te dokumentaciju dostavljenu s prijavom u svrhu odabira kandidata i dostave obavijesti o rezultatima oglasa. Prikupljeni podaci obrađivat će se sukladno važećim propisima.

Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru objavom na mrežnoj stranici Ustanove.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Što nudimo

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Sezonski

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Briga o ljepoti, sport iznosi 623,34 EUR (4.696,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.