Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Radnik za računalom u pripremi za tisak (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Kreativni tisak d.o.o.

Mi smo mala tiskara sa 11 zaposlenika, postojimo 53 godine, radno vrijeme je 06:00 do 14:00 sati, subote i nedjelje su uvijek neradne. Plaća je uvijek zadnji radni dan u mjesecu za taj mjesec i u mojih 33 godine rada nikada se nije dogodilo da plaća nije bila isplaćena. Nikada ne radimo između Božića i Nove godine, te je kolektivni godišnji 1 tjedan početak kolovoza, ostatak godišnjega se regulira tokom 7. ili 8. mjeseca prije ili poslije kolektivnog godišnjeg odmora ili po dogovoru.

Mi smo specifični po tome što radimo foliotisak, uz offset tisak, imamo puno sitnih poslova, mi ne tiskamo knjige, imamo samo jedan newsletter koji izlazi 4 puta godišnje sa oko 40-tak stranica, sve pripreme su uglavnom sitne, nisu monotone.

Opis posla

- rad za računalom - priprema za tisak grafičkih poslova
- posluživanje CTP stroja za izradu offsetnih ploća
- ostali poslovi ako je baš neka hitna isporuka u dogovoru sa radnikom

Uvjeti

90% poslova se slaže u Corelu, potrebno znanje obrade slika u Photoshopu, te korištenje sa Adobe Illustratorom i Indesignom.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema (grafičar)

Potrebne godine iskustva:

1-3

Vještine:

Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, CorelDraw

Što nudimo

Plaća nije fiksna, ako netko pokazuje znanje, volju za radom i napredovanjem plaća to prati, pogodnost je rad od 06:00 do 14:00 sati, 99% vremena se ide s posla u 14:00 sati tako da imate još puno od dana, posao nije naporan ni monoton, ljudi s kojima radite su kao obitelj, zajedno idemo na ručkove, druženja, neka putovanja, trudimo se funkcionirati kao obitelj.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Plaća:

Od 1100 eur

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Dizajn i umjetnost iznosi 804,50 EUR (6.061,52 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.