Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Arhitekt / Inženjer / Tehničar (m/ž)

Rijeka

Rok prijave:

  • DDG Group d.o.o.

DDG Group je vodeća regionalna tvrtka za razvoj i realizaciju kompleksnih projekata za internacionalne investitore. Naše usluge obuhvaćaju akvizicije zemljišta i nekretnina, studije izvedivosti i isplativosti, arhitektonsko projektiranje, te upravljanje razvojem i izgradnjom projekta.

Naš projektantski studio DDG Architects baziran je u Rijeci i orijentiran na projektiranje velikih, složenih i visokobudžetnih projekata koji se razvijaju u odgovarajućim vremenskim okvirima.

Pozivaju se

ARHITEKTI / INŽENJERI / TEHNIČARI

koji svojim sposobnostima i iskustvom žele doprinijeti formiranju našeg projektantskog tima za razvoj prostornih studija, arhitektonskih i interijerskih koncepata, te izradu projektne dokumentacije od idejne do izvedbene faze.

Filozofija studija zasniva se na poštovanju ideja i mišljenja, atmosferi otvorenosti i potenciranju ugodne suradnje. Želimo ostvariti fokusiran, a kreativan rad kao rezultat dobro promišljenih procesa koje skupa dogovaramo i testiramo. Autonomija u radu i odlukama se ohrabruje i cijeni, a dugoročnost razvoja projekata omogućava staložen i kontinuiran rad u stress-free ambijentu.

Nastojimo pružiti okruženje koje cijeni različitosti, poštuje životne faze i obiteljske odgovornosti, uključujući fleksibilne radne aranžmane.

Zainteresirani smo za kolege sa osjetnom željom za osobnim razvojem i timskim napretkom, ljubavlju prema struci i izraženom osobnom odgovornosti u pristupu izazovima.

U obzir uzimamo kandidate s različitim nivoom iskustva i obrazovanjem. Unutar studija imamo uloge koje su primjerene za sve razine iskustva. Nudimo:

  • Rad na arhitektonski zanimljivim i izazovnim projektima
  • Rad na Large-scale projektima s dugoročnim planom razvoja
  • Rad u lijepoj i kolegijalnoj atmosferi
  • Stimulativna primanja
  • Mogućnost povremenog rada od kuće
  • Mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja
  • Edukacija i osposobljavanje za rad u BIMu (Archicad)

Ukoliko biste željeli doprinijeti razvoju našeg studija, molimo Vas da priložite primarno svoj CV, a prema potrebi portfolio i motivacijsko pismo.

Sve prijave će se obraditi u najstrožoj povjerljivosti.

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Arhitektura iznosi 979,30 EUR (7.378,50 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.