Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Samostalni bankar (m/ž)

Žminj, Poreč

Rok prijave:

  • OTP banka d.d.

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna financijska institucija. Naši nas klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te drugi dionici prepoznaju kao mladu i fleksibilnu banku koja se brzo razvija. Najbrže smo rastuća financijska grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi koja nudi konkurentne i visokokvalitetne financijske proizvode i usluge kao podršku našim klijentima u postizanju njihovih životnih ciljeva i poslovnih planova. Usredotočeni smo na kontinuirani razvoj i izvrsnost, primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti i održivosti i njegujemo raznolikost.

Mi u OTP banci želimo predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život.

Želite li biti dio ove uspješne priče, javite nam se!

OTP banka d.d. kao poželjan poslodavac



Bankarstvo koje se mijenja i nudi klijentima novo iskustvo
U vrijeme ubrzanog tehnološkog razvoja želimo predvoditi promjene u bankarskom sektoru. Krenuli smo u cjelovitu digitalnu transformaciju i agilnim pristupom ubrzavamo razvoj proizvoda i korisničkih rješenja. Trebamo pouzdane timske igrače sklone otvorenoj komunikaciji, koji vole preuzimati inicijativu. učiti nove stvari i sudjelovati u stvaranju zajedničke budućnosti. S nama imate priliku kreirati i nuditii klijentima novo korisničko iskustvo i napredna rješenja koja čine razliku.

Kod nas može i drugačije
Prepoznati smo kao zelena, napredna i digitalna organizacija, njegujemo fleksibilan način rada i brinemo o svojim zaposlenicima kroz velik broj benefita (vrhunski kolektivni ugovor, 13. plaća, veći broj dana godišnjeg odmora, fleksibilnost radnog mjesta i vremena, obiteljski paket itd.). Dosljedni smo, etični i preuzimamo odgovornost. Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Želimo biti organizacija u kojoj možete razviti svoj potencijal, ostvariti ambicije i istaknuti se.

Bankarstvo s pogledom u budućnost i inovacije
Magazin The Banker proglasio nas je najboljom bankom u Hrvatskoj u 2021., a časopis Euromoney kao tržišnog lidera u tri kategorije: društveno odgovorno poslovanje, korporativno bankarstvo i digitalna rješenja. Najbrže smo rastuća financijska institucija u Srednjoj i Istočnoj Europi, ali u našoj srži ćemo uvijek biti mlada i fleksibilna organizacija usredotočena na razvoj i izvrsnost.

Digitalnu transformaciju temeljimo na izgradnji kulture korisničkog iskustva, stoga posebnu pažnju posvećujemo zapošljavanju i edukaciji zaposlenika mreže poslovnica koji su svakog dana u kontaktu s klijentima. Oni svojom pozitivnom energijom i proaktivnim pristupom u rješavanju različitih zahtjeva klijenata najviše utječu na to hoće li klijenti odabrati nas ili poslovnicu neke od konkurentskih banaka. Stoga su njihova želja za stalnim učenjem i usavršavanjem, njihova pozitivna interna i eksterna komunikacija ključni faktori našeg zajedničkog uspjeha.

Postanite dio našeg tima



Očekuje vas zanimljiv i izazovan rad u dinamičnom okruženju punom stalnih promjena. Za vas je ovo izvrsna prilika za osobni razvoj i stjecanje novih znanja. Očekuje vas ugodna i otvorena radna okolina koja poštuje vrijednosti svakog pojedinca i potiče kreativnost.

Ako vas sve navedeno inspirira i želite biti dio moderne i dinamične kompanije poput OTP banke, pridružite nam se!

Dalia, Samostalni bankar

Kolege u OTP banci su mi od početka pružili dobrodošlicu i svu potrebnu pomoć i podršku kako bih uspješno svladala poslovne zadatke. Edukacije, razna testiranja i e-tečajevi mi omogućuju da nastavim razvijati svoje vještine i učiti nove stvari te svakodnevno napredujem. Dinamičan posao uz pozitivnu radnu atmosferu među kolegama me motivira na daljnji razvoj i napredak.

Samostalni bankar (m/ž)

Mjesto rada: Žminj - 1 izvršitelj i Poreč - 1 izvršitelj, Poslovni centar Istra i Primorje, Direkcija upravljanja mrežom, Sektor poslovanja s građanstvom

Rok za prijavu: od 19.05.2023. do 29.05.2023.

Opis posla...

  • Provođenje odgovarajućih (bez)gotovinskih transakcija putem IT aplikacije, uz prethodno provedenu pripremu za nesmetan rad s klijentima te uz poštivanje internih pravila i akata
  • Aktivna prodaja proizvoda (informiranje klijenata o bančinim proizvodima, iniciranje prodajnog razgovora, odgovaranje na upite klijenata, iznalaženje rješenja te savjetovanje klijenata o mogućnostima realizacije njihovih zahtjeva)
  • Profesionalan, odgovoran i učinkovit rad s gotovinom (domaćom i stranom valutom) i blagajnom za koju je zadužen, sukladno definiranim pravilima i propisima

Nudimo vam...

  • Kako brinemo za naše zaposlenike
  • Konkurentnu plaću i mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja
  • Ugovor o radu na određeno vrijeme od 6 (šest) mjeseci s mogućnošću produljenja
  • Plan profesionalnog razvoja i mentora od prvog dana
  • Ulaganje u edukaciju i osobni razvoj kroz osigurani godišnji budžet namijenjen za tu svrhu

Ovaj oglas je baš za vas ako...

  • Imate SSS ekonomskog ili drugog smjera
  • Motivirani ste za cjeloživotno učenje i usavršavanje
  • Samostalni ste, ali i skloni timskom radu
  • Želite biti dio raznolikog i rastućeg tima i imati priliku sudjelovati u stvaranju budućnosti banke
  • Skloni ste otvorenoj komunikaciji, pristupačni, volite inicijativu i predlagati nova rješenja

Ako se pronalazite u ovom oglasu, javite nam se! A mi ćemo vam omogućiti da stvorite nove, stvarne vrijednosti za naše klijente i započnete uzbudljivo putovanje u vašoj karijeri!

Prijava i životopis se podnose do zaključno 29.05.2023. godine, putem linka za prijavu.

OTP banka dioničko društvo. Domovinskog rata 61. 21000 Split, Hrvatska. Tel: +385 (0)72 21 00 21. Fax +385 (0)72 201 950. Web: www.otpbanka.hr MB: 3141721. OIB 52508873833. IBAN: HR5324070001024070003

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Bankarstvo iznosi 929,59 EUR (7.004,01 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.