Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

IT specijalist (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Varaždin

Rok prijave:

 • Info Novitas d.o.o.

Opis posla

Tvrtka APPCRO d.o.o traži osobe "može i bez radnog staža" ili apsolventi za rad u našem uredu u Varaždinu (Trakošćanska 16b) za rad na zelenim i digitalnim poslovima u svojstvu IT SPECIJALIST/ICA (m/ž) za rad na IT poslovima i poslovima oko podrške razvoju naših softverskih rješenja za koje NISU potrebne programerske vještine, ali niti specijalna IT znanja.

Radni zadaci će biti posvećeni u dijelu testiranja softverskih rješenja, dokumentiranja i izrade korisničkih uputa, održavanja sadržaja web stranica, pomoći korisnicima u radu s našim IT rješenjima, analizi korisničkih zahtjeva, povremenom marketingu i drugim popratnim IT uslugama.

Mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Poželjno zanimanje kandidata ili prethodno završeno obrazovanje nije toliko bitno, niti mora biti IT struke.

Prednost imaju osobe koje izvrsno vladaju jezicima: engleski (izvrsno), njemački (poželjno). Naročita velika prednost je ako neki od gore navedenih jezika kandidat priča izvorno materinji (native).
Uz navedeno od kandidata se očekuje izvrsno služenje s računalom, internetom, da su komunikativne i proaktivne, te da ih zanima rad u IT tvrtki, uz svakodnevnu intenzivnu komunikaciju s kolegama, partnerima i klijentima.

Jedna od primarnih zadaća biti će rad i podrška oko daljnjeg razvoja naše APPCRO BMS platforme koja nosi nagradu za najbolji europski softver: www.appcrobms.com

Kandidatima se nudi mogućnost profesionalnog osposobljavanja na najvišem nivou tvrtke, gdje mogu steći veliko iskustvo i usavršiti svoje znanje iz ovih područja, uz poticajan rad u vrlo ugodnom radnom okruženju.

Od drugih pogodnosti našim zaposlenicima nudimo: godišnji team building, isplatu nagrada (uskrsnica, regres, božićnica), svježe voće, grickalice i razne napitke u uredu, plaćanje certifikata i edukacijskih materijala za certifikacije, podmirenje troška sistematsko pregleda, povremena godišnja zajednička druženja. Dodatno od opreme svaki zaposlenik ima moderni radni stol, modernu uredsku stolicu, fleksibilni monitor, laptop i ostalu opremu.


Ostale informacije o tvrtki možete pronaći na našem webu: www.appcro.hr

Ostale informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  IT, telekomunikacije iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.