Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb (Sesvete)

Rok prijave:

  • Fortuna Tech društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i usluge

Opis posla

Residence grupa započela je kao mala obiteljska tvrtka 2018. godine, a danas se ponosimo lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitness centrom te pubom i brojimo 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama od 3 i 4 zvjezdice.

Sve naše ugostiteljske objekte krasi raznolikost, upečatljivi interijeri i moderni dizajn, tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.

Hotel Gallus 3* smješten je na istočnom dijelu Zagreba, a može se pohvaliti restoranom poznatim i izvan kruga hotelskih gostiju. Kako bi smo našim gostima pružili još bolje iskustvo želimo osnažiti naš tim i zato zapošljavamo Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž).

Opis posla:
- pomoć u pripremi hrane i svi ostali vezani poslovi po nalogu voditelja
- timski rad s naglaskom na suradnju i međusobno poštovanje

Posebne pogodnosti:

Ključ našeg uspjeha su naši zaposlenici koji svakom gostu pristupaju upravo onako kako bi pristupili gostu u vlastitom domu. Bez obzira radi li se o recepciji ili konobaru, usputnom kontaktu sa sobaricom ili onom malom detalju koji gost primjeti na tanjuru ili u besprijekorno čistoj posteljini to je ona razlika zbog koje nam se gosti uvijek vraćaju.

Raditi za Residence grupu naravno znači da ćemo cijeniti i Vaše obrazovanje i Vaše iskustvo, ali više od toga cijenit ćemo Vaš pristup našem gostu, jer oni su u jednakoj mjeri naši koliko su i osobno tvoji gosti.

Nudimo cijelogodišnji posao i mogućnost učenja i napredovanja.

Vrsta posla: stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

Znanja i kvalifikacije:
- SSS
- nužna je motiviranost za rad u kuhinji i timski duh

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.