Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Na maženju zarađuje 60 dolara po satu

Seanse se snimaju zbog obostrane sigurnosti, preporuča se nošenje pidžame, a razgovor nije obavezan.

Na maženju zarađuje 60 dolara po satu

Amerikanka Samantha Hess nedavno je u Portlandu otvorila trgovinu pod nazivom Cuddle Up To Me u kojoj zainteresirani za 60 dolara mogu kupiti sat vremena maženja. 

Već u prvom tjednu e-mailom joj se javilo 10.000 potencijalnih klijenata, piše britanski list The Independent.

Hess je ideju dobila prije godinu dana i isprva je s klijentima radila u svom domu. Nakon dugo vremena uspjela je za tu vrstu usluge pronaći odgovarajući prostor u gradu, jer su je iznajmljivači gledali s nevjericom i sumnjom.

Sat maženja stoji 60 dolara i uključuje milovanje po glavi, držanje za ruke, a klijenti su posebno zainteresirani za položaj u kojemu se mogu priljubiti uz maziteljicu Hess ili obratno.

Samantha je objasnila da je na pomisao o pružanju ovakvih usluga došla u jednom od najtežih životnih razdoblja. Osjećala sam se toliko loše i usamljeno da mi je palo na pamet kako bih rado platila nekome samo da me zagrli bez ikakvih skrivenih motiva i bez osjećaja nelagode, ispričala je, prenosi Independent.

Postao sam Samanthin veliki obožavatelj i jedva čekam iduću seansu. Ljubazna je, iskrena i nadahnjujuća, napisao je jedan njezin klijent na službenoj internetskoj stranici trgovine.

List navodi da se seanse snimaju zbog obostrane sigurnosti te da se preporuča nošenje pidžame, dok razgovor nije obavezan.

Izvor: HRT 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.