Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zaposli se u turizmu: traže se Booking Manageri, pripravnici u turističkoj agenciji i hotelsko osoblje

Iako su krenuli jesenski dani, ponuda poslova u turizmu i ugostiteljstvu je i dalje bogata. Izdvajamo sljedeće poslodavce:

Zaposli se u turizmu: traže se Booking Manageri, pripravnici u turističkoj agenciji i hotelsko osoblje

ConnectoTransfers je uspješna tvrtka za usluge povremenog prijevoza koja već 10 godina posluje diljem Europe. Na području Splita otvoreno je radno mjesto Booking Managera kojeg očekuju odlična primanja s mjesečnim, polugodišnjim i godišnjim bonusima. Isti poslodavac zapošljava i koordinatora transfera.  Prijavite se najkasnije do 4. listopada

Hotel Miramar d.o.o. za turizam i ugostiteljstvo dopunjuje svoj tim osoblja: djelatnik odjela rezervacija, recepcioner, zamjenik/šef recepcije, kuhar i konobar. Sve informacije o radnim uvjetima i potrebnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasima na MojPosao portalu.

Atlas, vodeća turistička agencija u regiji u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga, poziva vas na prijavu za sljedeća radna mjesta: specijalist u kontrolingu, key account manager, pripravnik u agenciji i agent za prodaju avio karata. Svoju prijavu možete poslati do 6. listopada.

Preostalu ponudu poslova u turizmu i ugostiteljstvu možete pronaći na portalu, aktivno je više od  220 oglasa diljem Hrvatske.

Hotel Princess je novoizgrađeni poslovni hotel kategorije visoke četiri zvjezdice, elegantno i suvremeno opremljen, smješten u Poslovnom centru Jastrebarsko i upravo zapošljava veći broj djelatnika. Potrebni su kuhari, konobari, recepcioner, šef recepcije i šef kuhinje. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.