Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Virtualni dani karijera i znanja: Prijavite se za live stream predstavljanje tvrtki!

Sajam organiziraju najveći portali za zapošljavanje u regiji: MojPosao, Infostud iz Srbije te Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Virtualni dani karijera i znanja: Prijavite se za live stream predstavljanje tvrtki!

Virtualni sajam izvrsna je prilika za pronalazak željenog zaposlenja, razvoj karijere, ali i komunikaciju s poslodavcima u realnom vremenu tijekom trajanja sajma.

Poslodavci će biti dostupni na chatu u unaprijed određenim terminima, pa dok putujete tramvajem/ vlakom na svojim mobilnim uređajima ili tabletima možete pregledavati ponudu poslova i postavljati pitanja predstavnicima tvrtki.

Tijekom sajma, točnije 13. listopada, održat će se i webcast, live predstavljanje tvrtki izlagača u prostorima MojPosao.

S početkom u 10 sati, na YouTube kanalu 'Virtualni dani karijera i znanja' moći ćete poslušati što o procesima zapošljavanja u tvrtkama kažu predstavnici tvrtki izlagači na sajmu.

Kako biste na vrijeme dobili obavijest o početku održavanja live prijenosa, ostavite svoje podatke na linku ili se jednostavno pretplatite na naš YouTube kanal. Program će biti dostupan uskoro, pa svakako pratite MojPosao. Prijenos će biti dostupan i na MojPosao Facebook profilu. 

Uredite životopise i pripremite se za sajam gdje vas čeka bogata ponuda poslova renomiranih tvrtki!

Regionalni izlagači koji su već rezervirali svoje mjesto na Virtualnom sajmu su LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort, a među zlatnim izlagačima izdvajamo AD Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom i Rimac Automobile. Kao srebrni izlagači nastupit će: Cloudsense, Pliva, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sportbet, Impol-TLM te brojni brončani izlagači…

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.