Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days: Briga za zaposlenike, kultura zdravlja, angažiranost, timska efikasnost

Jeste li rezervirali mjesto na vodećoj HR konferenciji?

HR Days: Briga za zaposlenike, kultura zdravlja, angažiranost, timska efikasnost

HR Days konferencija mjesto je okupljanja profesionalaca, menadžera, poduzetnika, direktora i svih pojedinaca koji znaju da se ulaganje u ljude uvijek dvostruko isplati te žele čuti ne samo svjetske nego i domaće najbolje prakse u upravljanju ljudskim potencijalima. 

Konferenciju organizira MojPosao uz podršku stručnog partnera tvrtke SELECTIO, 22. i 23. ožujka u hotelu Lone u Rovinju. Ovogodišnja konferencija ugostit će brojne domaće i strane predavače koji će kroz dvodnevni bogati program naglasak staviti na angažiranost zaposlenika, brigu o njima kroz kulturu zdravlja, poticanje timske efikasnosti, ali i upravljanje timovima u stresnim situacijama.

Konferencija počinje 22. ožujka s keynote govorom Jamila Qureshia, jednim od najpoznatijih motivacijskih govornika u svijetu te vodećim stručnjakom u psihologiji radnog učinka. Radio je s nizom vodećih sportaša u svijetu, pomogao im da dostignu vrhunske rezultate i postanu broj 1.

Ostali predavači koji će okupirati pažnju sudionika su:

Bruce Greenhalgh: Važnost sadašnjeg trenutka

Jedan od predavača koji će se posebno osvrnuti na kulturu zdravlja u organizacijama je Bruce Greenhalgh koji je tijekom svoje karijere razvio i implementirao globalne programe vezane uz dobrobit i zdravlje zaposlenika na svim razinama unutar multinacionalnih kompanija, a programe je predstavio na konferencijama diljem Europe i SAD-A. Uz predavanje, održat će i radionicu Mindfulnessa koji je uspješno integrirao u welness programe u organizacijama, ali i u treninge menadžmenta.

Karin Volo: Utjecaj neangažiranih zaposlenika na organizaciju

Njezina glavna misija je dovođenje radosti na radna mjesta, pršti zaraznom energijom, a stručnjakinja je za angažiranost zaposlenika te osobni i organizacijski razvoj. Ona je Karin Volo i ima više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 tvrtkama na dva kontinenta. Karin će vas provesti kroz ključna obilježja organizacijske kulture koja su nužna za poslovni uspjeh, inspirirati vas da povećate povjerenje u tvrtki i tako utječete na produktivnost zaposlenika, a upoznat će vas i sa trendovima koji će utjecati na budućnost radnih mjesta.

Andy Longley: Transformacija organizacijske kulture kroz leadership

Organizacijski psiholog s iskustvom u upravljanju talentima, Andy Longley, na šestoj HR Days konferenciji provest će vas kroz primjenu sportskih tehnika coachinga kojima, ako se dobro implementiraju, možete utjecati na kulturu uspjeha u timovima, ali i cijeloj organizaciji. Složena okruženja njegova su specijalnost stoga će zasigurno prenijeti bogato iskustvo i na sudionike konferencije.

Renata Barić: Upravljanje timovima u stresnim situacijama

Svi znamo da su pripreme sportaša za velika natjecanja teška i zahtjevna, ne samo u fizičkom nego i u mentalnom smislu. Izlazak na teren, u bazen ili u dvoranu samo je kruna mjeseci i godina priprema koje stoje iza jedne utakmice. Da bi naši sportaši 'čiste glave' skočili u bazen, brine se Renata Barić, službena psihologinja hrvatske vaterpolo reprezentacije. Posjeduje bogato iskustvo te niz godina surađuje s brojnim sportašima i trenerima različitih sportova na području psihološke pripreme. Vođenje tima ne razlikuje se posebno od vođenja reprezentacije, tako će vam Renata prenijeti svoja iskustva te dati praktične savjete kako uspješno upravljati timovima kada se nađu u stresnim i zahtjevnim situacijama.

Robert Kopal: Primjena analize socijalnih mreža i socijalne fizike u HR-u

Ovogodišnja konferencija donosi zanimljivu temu upravljanja podacima o kojoj će vam više reći Robert Kopal, državni tajnik sa zaista impresivnim i bogatim iskustvom. Kroz temu 'Primjena analiza socijalnih mreža i socijalne fizike u HR-u', Robert će prikazati kako analiza organizacijskih mreža može pomoći kod istraživanja i razumijevanja ključnih zaposlenika za poslovni uspjeh, ali i otkrivanje preopterećenih zaposlenika koji su možda neiskorišteni izvor novih spoznaja. 

Ovo je samo dio onoga što vas čeka u Rovinju. Rezervirajte svoje mjesto što prije jer do 31. siječnja možete iskoristiti popust na ranu prijavu: 2.700kn + PDV.

Partneri konferencije: Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, Udruga U4HR te Hrvatska Udruga Poslodavaca. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.