Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Hrvatski Telekom nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Hrvatskom Telekomu petu je godinu zaredom dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Hrvatski Telekom nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Tvrtka se ističe besprijekorno postavljenim procesima u područjima Strategije i Upravljanja učinkom, zahvaljujući strateškoj pozicioniranosti funkcije ljudskih resursa unutar kompanije i sustavu praćenja radnog učinka i nagrađivanja kojim su obuhvaćeni svi zaposlenici.

Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Veseli me što smo i ove godine potvrdili odličnost u upravljanju ljudskim resursima i postigli izvrsne rezultate. Dobro posloženi i razvijeni procesi osnova su koja nam omogućuje ostvarenje krajnjeg cilja - imati kompetentne zaposlenike koji su sposobni predvoditi digitalnu promjenu kompanije i društva, a istodobno  uživati u svom poslu i osobno se razvijati.

Digitalizacija je već duboko zahvatila našu kompaniju. Utječe i na promjenu korporativne kulture koja sada potiče još veću otvorenost, suradnju, inovativnost  i jednostavnost u svemu što radimo. Strogu organizaciju i hijerarhiju zamjenjuju agilni timovi koji se okupljaju na projektnom zadatku. I svatko dobiva svoju priliku da bude relevantan, da se istakne  i pomogne, te bude nagrađen. THINK BIGGER (Misli šire) poruka je koja nas vodi da radimo sa srcem, ostvarimo neostvarivo, pretvorimo obično u fantastično i - dobro se zabavimo.

U toj nezaustavljivoj transformaciji uloga Ljudskih resursa je strateška jer volimo tehnologiju, ali ljudi su na – prvom mjestu,“ izjavila je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 39 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji:

24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA - Industrija nafte, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.