Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Coca-Cola HBC Hrvatska među pet najboljih poslodavaca partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska već 12 godina sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner uvijek iznova potvrđujući svoju predanost ostvarivanju izvrsnosti kad je riječ o razvoju i upravljanju ljudskim potencijalima.

Coca-Cola HBC Hrvatska među pet najboljih poslodavaca partnera

Ove je godine Coca-Cola dobila 97% ukupno mogućih bodova, čime si je osigurala i mjesto među pet najboljih poslodavaca partnera na hrvatskome tržištu.

 Kao poslodavac se Coca-Cola HBC Hrvatska ističe odlično osmišljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja ljudskih potencijala te neprestanim radom na njihovu razvoju kako bi se pratile unutrašnje potrebe u tvrtki i potrebe sve zahtjevnijega tržišta. Ove je godine najveći broj bodova ostvaren u području upravljanja učinkom zahvaljujući uključivanju i inovacijama koje tvrtka neprestano provodi. Coca-Cola velik naglasak stavlja na digitalizaciju u području ljudskih potencijala i tako ide u korak s vremenom i razvojem ljudskih potencijala na najvišoj razini.

Znatnim ulaganjima u usavršavanje zaposlenika i njihovu dobrobit Coca-Cola HBC Hrvatska živi svoje geslo da su upravo ljudi njihov najvrjedniji potencijal te da je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti.

Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave tvrtke SELECTIO, koja dodjeljuje to ugledno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

'Svjesni kako su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni upravo zaposlenici, raduje nas što je i u ovoj godini prepoznata izvrsnost našega rada u razvoju ljudskih potencijala. Brojni programi i aktivnosti koje provodi Coca-Cola HBC Hrvatska usmjereni su prema našim zaposlenicima u cilju postizanja još boljih uvjeta rada i unaprjeđenja odnosa unutar tvrtke. Prateći dinamiku tržišta i promjene u potrebama naših zaposlenika stalno radimo na unaprjeđenju učinkovitosti i otvaranju prostora za kreativno razmišljanje i inovacije naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac partner dodatni je poticaj da nastavimo s daljnjim ulaganjem u unaprjeđenje odnosa sa zaposlenicima te stvaranje uvjeta za njihov razvoj i potpuno iskorištavanje njihovih potencijala', istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava glavni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutačno je 46 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Plavi tim, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valamar Riviera, Valoviti papir Dunapack, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.