Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

DRIVE: Zauzmite svoje mjesto na najvećoj Leadership i Talent konferenciji u Sarajevu

Konferencija pruža odličan spoj stručnih predavanja, panel diskusija, radionica te nezaobilaznog networkinga.

DRIVE: Zauzmite svoje mjesto na najvećoj Leadership i Talent konferenciji u Sarajevu

Tvrtka Kolektiv/Posao.ba devetu godinu zaredom uljepšava vam poslovnu jesen i održava DRIVE konferenciju, najveću regionalnu Leadership and talent konferencije 27. rujna u hotelu Terme u Sarajevu.

Konferencija pruža odličan spoj stručnih predavanja, panel diskusija, radionica te nezaobilaznog networkinga.

U proteklih devet godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti preko 2000 lokalnih i regionalnih stručnjaka, te preko 80 vodećih svjetskih govornika.

Stručni dio konferencije započet će inspirativnim predavanjem jednog od uglednih motivacijskih govornika, Petera Andertona, stručnjaka za otkrića, TEDx i javnog govornika, ovlaštenog suradnika  CIPD-a i ovlaštenog inženjera.  

Govorit će o dva pravila Leadershipa, izlaganje koje će vam otvoriti oči i probuditi potrebu da učite strategije i tajne koje će unaprijediti vaše rezultate.

Nezaobilazna je i panel diskusija koja će obrađivati teme deficita i migracije radne snage u regiji, nedovoljnu proizvodnju kadrova na tržištu, te uvoz radne snage iz drugih zemalja.

Imat ćete priliku čuti regionalne HR menadžere i direktore velikih regionalnih grupacija i kompanija iz BiH, Srbije i Hrvatske. S vama će podijeliti svoja iskustva s kretanjem radnika u regiji i otkriti nam kako se oni nose sa tim problemom u svojoj kompaniji!

Zvijezda konferencije je zasigurno Karin Volo, koja dolazi u Sarajevo kako bi vas motivirala, ali i pokrenula u ostvarenju življenja punim plućima. Njena misija je kreiranje radnih mjesta na kojima je zaposlenicima ugodno raditi, a na primjerima uspješnih kompanija pokazat će vam kako motivirati zaposlenike.

Nagrada za Najbolje HR prakse

Uz zanimljiva predavanja, imat ćete priliku prvi saznati dobitnike nagrade za Najbolje HR prakse te čuti projekte koje su kompanije implementirale u svoje poslovne procese i tako povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika, ali i njihovo zadovoljstvo.

Projekti će vas dodatno inspirirati, a sa konferencije ćete nositi nova poznanstva, znanja i ideje koje ćete moći predstaviti svojim kolegama i odmah krenuti u realizaciju.

CONNECT-ujte se!

Rezultati anketa provedenih po završetku događaja ukazuju na to da nedostatak prilika za povezivanje za vrijeme konferencije duboko utječe na ukupno zadovoljstvo sudionika. Želimo to promijeniti!

Connect™ je savršen alat za povezivanje za investitore koji su u potrazi za narednim zanimljivim projektom, prodajne predstavnike koji tragaju za novim klijentima, menadžere ljudskih resursa koji žele ponuditi poslovne angažmane zainteresiranim kandidatima, kao i za sve ostale sudinike koji su zainteresirani proširiti svoju mrežu. Dobar netwokring je sve!

Popis svih predavača, program konferencije te informacije o cijeni kotizacija možete pronaći na www.drive.ba  

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.