Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

U Ciklopei govore jezikom izvrsnosti!

Ciklopea, tvrtka specijalizirana za pružanje prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga za više od 30 jezika, peti put zaredom nagrađena je certifikatom Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO.

U Ciklopei govore jezikom izvrsnosti!

U postupku ocjenjivanja procesa upravljanja ljudskim resursima Cikopea je ostvarila 85 % od ukupnog mogućeg broja bodova i time pokazala da, kada je riječ o upravljanju ljudskim resursima, uspješno govori i jezik HR izvrsnosti.

Tročlani tim stručnjaka koji je ocjenjivao 45 procesa upravljanja ljudskim resursima u Ciklopei naveo je da se Ciklopea posebno istaknula kvalitetnim planom zapošljavanja te procesom regrutacije i selekcije koji završava dobro razvijenim procesom uvođenja zaposlenika u posao i kojim se osigurava da je rad u Ciklopei za sve zaposlenike pozitivno iskustvo već od samog njegovog početka.

Osim toga, Ciklopea je pohvaljena za svoj dobro razvijeni sustav procjene radne uspješnosti i njegovu povezanost sa sustavom nagrađivanja, kao i za kvalitetno postavljen sustav napredovanja i razvoja karijere zaposlenika. Kako je industrija u kojoj posluju vrlo dinamična, u Ciklopei posebno brinu i za osiguravanje dostupnosti i raznolikosti edukacija svojim zaposlenicima, te su se stoga i u području Usavršavanje i razvoj istaknuli veličinom ulaganja u razvoj svojih zaposlenika.

Ciklopea prepoznaje i važnost pružanja podrške mladima koji tek dolaze na tržište rada i stoga rado surađuje s akademskom zajednicom i studentima jezičnih usmjerenja te o vlastitom trošku održava i Ljetnu školu za mlade bez radnog iskustva koje na taj način upoznaje s konkretnim upitima na tržištu i educira za rad na primjerima Ciklopeinih aktualnih projekata.

Sara Demiri, voditeljica ljudskih potencijala primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Izuzetno smo ponosni što smo još jednom dokazali kako Ciklopea s razlogom nosi titulu prvaka kada je u pitanju izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Tijekom godine marljivo smo radili na nekoliko razvojnih projekata s velikim naglaskom na korporativnu kulturu i brigu o zadovoljstvu zaposlenika. Korporativna je kultura je vrlo važna, a ne možete ju propisati niti jednim procesom ili procedurom, stoga je rad na takvim projektima izuzetno zanimljiv i izazovan. Uvjerena sam kako ništa što radimo nije toliko važno koliko su važni razvoj, napredak i zadovoljstvo zaposlenika. U konačnici, polažemo nadu u ljude, a ne strategije,“ istaknula je Sara Demiri, voditeljica ljudskih potencijala.

Ciklopea je ove godine proslavila slatkih petnaest godina uspješnog poslovanja i pored brojnih priznanja, moram priznati da nam je Certifikat Poslodavac Partner još uvijek jedan od onih na koje smo najponosniji. Naši su procesi upravljanja ljudskim potencijalima iz godine u godinu razvijeniji, a sve u skladu s tržištem i zahtjevima industrije. Sa zadovoljstvom ćemo unaprjeđivati svoje procese i u budućnosti te težiti izvrsnosti kao i do sada. “, izjavila je Sandra Boljkovac Stojak, osnivačica i izvršna direktorica.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržavaju portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Trenutno je 50 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, A1 Hrvatska, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valamar Riviera, Valoviti papir Dunapack i Zagrebačka pivovara.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.