Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Valoviti papir Dunapack nagrađen za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

Drugu godinu zaredom, tvrtka je ostvarila status Poslodavac Partner.

Valoviti papir Dunapack nagrađen za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

Tvrtka Valoviti papir Dunapack d.o.o., članica Prinzhorn Grupe, potvrdila je svoju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tako što je i ove godine, drugu godinu zaredom, prošla reviziju svog HR sustava i ostvarila status Poslodavca Partnera. Dunapack je u ovogodišnjem procesu certifikacije ostvario viši rezultat u dva ocjenjivana područja, Regrutiranje i selekcija te Odnos prema zaposlenicima, čime je potvrdio svoj fokus na kvalitetno zapošljavanje i zadržavanje zaposlenika.

Dunapack je u protekloj godini pokrenuo niz koraka kako bi HR funkcija bila dodatno osnažena IT podrškom, a tvrtka je u postupku certifikacije posebno pohvaljena za svoje kvalitetne employer branding aktivnosti, kojima nastoje približiti svoj rad potencijalnim zaposlenicima, te za brojne oblike nagrađivanja koje nudi svojim zaposlenicima. U odnosu na prethodnu godinu, Dunapack je povećao broj sati usavršavanja po zaposleniku, a tvrtka se može ponositi i dobrim praksama interne komunikacije, kao i aktivnostima koje organizira kako bi dodatno potaknula dobre odnose prema i među zaposlenicima. Primjerice, tvrtka dva puta godišnje organizira druženje zaposlenika i njihovih obitelji  u Termama Tuhelj, a svake se godine organizira i team building za sve zaposlenike.

Sanja Miketić - Curman, Voditeljica ljudskih resursa Dunapacka, primila je certifikat Poslodavac Partner od Martine Kessler, Voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner.

„Velika nam je čast i privilegij biti u krugu tvrtki koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner daje nam poticaj, ali i obvezu da kontinuirano unapređujemo HR procese i budemo još bolji. To ne bi uspijevali bez naših zaposlenika. Trenutno nam je u fokusu projekt implementacije HR softwarea na razini cijele Prinzhorn Grupe, čija smo članica, a na što smo izrazito ponosni. Vjerujemo da će se time postići efikasnije HR poslovanje, uz veću posvećenost brizi i razvoju zaposlenika, koji su ključ svake uspješne organizacije“, istaknula je Sanja Miketić - Curman.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.