Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

A1 Hrvatska nagrađen za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima – i ove godine je Poslodavac Partner!

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka Selectio.

A1 Hrvatska nagrađen za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima – i ove godine je Poslodavac Partner!

Tvrtka A1 Hrvatska iz godine u godinu dokazuje svoju predanost kvaliteti upravljanja zaposlenicima pa je tako i ove godine potvrdila status Poslodavca Partnera tijekom analize i ocjenjivanja njenih HR procesa u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO.

A1 je pokazao da nastavlja s razvojem inovativnih praksi za upravljanje ljudskim resursima u skladu s potrebama zaposlenika i zahtjevnim tržišnim uvjetima. U A1 je prepoznata potreba za usklađivanjem praksi s novim tehnologijama te se uspješno nastavlja s digitalnom transformacijom pa je u postupku certifikacije posebno pohvaljen nastavak razvoja modela digitalnih i liderskih kompetencija, nastavak digitalne akademije te općenito digitalizacija procesa za upravljanje ljudskim resursima.

A1 kontinuirano ulaže u brigu za zaposlenike te su uvedeni novi oblici materijalnog i nematerijalnog nagrađivanja i novi oblici fleksibilnih radnih aranžmana u skladu s potrebama zaposlenika. Za podržavanje balansa između privatnog i poslovnog života, A1 nastavlja i s odličnom praksom organizacije vrtića za djecu zaposlenika. Također, tvrtka se ističe i raznim programima za podržavanje zdravlja i zdravog načina života te se kontinuirano organiziraju i društvena događanja za zaposlenike te njihove obitelji i djecu koja su odlično prihvaćena među zaposlenicima.

Poseban naglasak se u tvrtki stavlja na edukaciju zaposlenika te je sukladno tome proširena ponuda edukacija za sve zaposlenike, posebno u smjeru razvoja digitalnih i voditeljskih kompetencija, te se nastavilo s razvojem talenata pa je program edukacija za talente dodatno proširen u skladu s najboljim praksama i globalnim trendovima. 

Marina Morić, rukovoditeljica ljudskih potencijala A1 Hrvatska, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

 „Ponosni smo na još jedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Benefite u obliku edukacija, razvoja kompetencija i uvođenja fleksibilnih oblika rada, uveli smo zbog potreba za razvojem poslovanja kompanije kao i zahtjeva zaposlenika. Svjesni smo kako sve više moramo ići prema individualnom pristupu beneficija, a ne generalnom, te ćemo nastaviti uključivati zaposlenike u kreiranje mjera i procesa.“, istaknula je Marina Morić, rukovoditeljica ljudskih potencijala A1 Hrvatska.

Trenutno su 62 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Njemačkoj, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik kao medijski pokrovitelj.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.