Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Virtualni sajam karijera i znanja je iza ugla – osigurajte svoj štand na vrijeme!

Ako ste u potrazi za kvalitetnim, stručnim zaposlenicima koji će poslovanje vaše tvrtke podići na jednu sasvim novu razinu ili pak javnosti želite predstaviti obrazovne programe kojima se ponosite, imamo rješenje za Vas!

Virtualni sajam karijera i znanja je iza ugla – osigurajte svoj štand na vrijeme!

Što biste pomislili kada bismo vam rekli da se u beskrajnim prostranstvima interneta krije najveći employer branding sajam u regiji, koji je prošle godine zabilježio 250 tisuća posjeta korisnika, a tvrtkama izlagačima osigurao 25 tisuća prijava na oglašena radna mjesta? Rekli biste da priča zvuči predobro da bi bila istinita, zar ne? Nasreću, takvo magično mjesto ipak postoji...

MojPosao i ove jeseni, od 16. do 23. listopada, organizira online sajam poslova i edukacije ‘Virtualni dani karijera i znanja’ – najveći employer branding event u regiji!

Virtualni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, a posloprimci sajmu, a samim time i vašem štandu, mogu pristupiti u bilo kojem trenutku, putem svih 'pametnih' uređaja – mobitela, osobnih računala i tableta.

Zašto sudjelovati?

Sajam vam omogućuje da na jednostavan i učinkovit način svoju tvrtku predstavite velikom broju tražitelja posla te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentirane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika.

Također, odabirom jedne od Employer branding opcija – izradom marketinške kampanje, snimanjem promotivnog videa o vašoj tvrtki ili personaliziranjem štanda u skladu s vizualnim identitetom vaše kompanije, potvrdite status poslodavca koji predano brine o svom imidžu i dodatno osnažite employer branding strategiju vaše tvrtke.

Rezervirajte svoj štand na vrijeme na www.dankarijera.com i pridružite nam se na ovogodišnjem Virtualnom danu karijera i znanja!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.