Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Projekt Edukacija – ključ uspjeha u turizmu

Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima obrazovanja i praksu u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja.

Projekt Edukacija – ključ uspjeha u turizmu
Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ namijenjen nezaposlenim osobama mlađim od 25 godine sa područja cijele Hrvatske kojima će biti omogućeno sudjelovanje u besplatnim on-line obrazovnim programima
 
Trenutno su otvorene prijave za  zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist zdrave prehrane, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma

U sklopu programa će dobiti i teorijsko znanje ali i mogućnost stjecanja praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom predsezone i  sezone 2020. godine.

Obrazovanje za gore navedene programe će se provoditi putem on line prijenosa nastave u stvarnom vremenu u kojem polaznici mogu sudjelovati od bilo kojeg mjesta sa internet vezom. 

Više informacija o obrazovnim programima na https://www.andragog.hr/eu-projekti/. Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu se prijaviti na mail projekti.andragog@gmail.com uz navođenje imena i prezimena, kontakta te program za koji ste zainteresirani. 

Nakon zaprimanja prijava javit ćemo Vam se kako bismo Vas informirali o daljnjim koracima. 

Projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ provodi Pučko otvoreno učilište Andragog s partnerima, Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja i Institutom za razvoj tržišta rada. Vrijednost projekta je 1.874.258,48 HRK, a u 100% iznosu sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo u travnju 2018. godine i traje do travnja 2020. godine.
 
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.