Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

8. HR Days – Uz nove oblike vodstva do većeg angažmana zaposlenika

Ovogodišnje izdanje konferencije naglasak stavlja na teme poput Employer brandinga, Agile HR-a i leadershipa.

8. HR Days  – Uz nove oblike vodstva do većeg angažmana zaposlenika

Nakon duge i hladne zime, u novo godišnje doba zakoračite uz događanje koje je uz biljke proljetnice postalo najsigurniji vjesnik proljeća i vedrijih dana – HR Days konferenciju!

Već danas u vašim kalendarima za 2020. godinu zaokružite datume 19. i 20. ožujak i krenite s pripremama za najveću regionalnu konferenciju posvećenu upravljanju ljudskim potencijalima, koja je tijekom godina postala sinonim za druženje s kolegama iz struke, razmjenu znanja i iskustava te nezaboravne trenutke i tulume.

Osmo izdanje konferencije fokus će staviti na aktualne trendove i važne teme iz svijeta ljudskih potencijala poput Employer brandinga, Agile HR-a i leadershipa, čije tajne ćemo otkrivati uz pomoć istaknutih predavača:

  • Blaire Palmer, uspješna autorica i konzultantica, svojim predavanjem 'Punks in Suits – Busting the myths of leadership' upoznat će nas s humanijim i autentičnijim oblicima vodstva.
  • Debra Corey, višestruko nagrađivana stručnjakinja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, otkrit će nam pronicljive i učinkovite tehnike i taktike dosezanja većeg stupnja angažiranosti naših zaposlenika i ostvarenja boljih poslovnih rezultata.
  • O sveprisutnoj i u posljednje vrijeme nezaobilaznoj temi Employer brandinga, kao i o unaprjeđenju naših poslovnih procesa, više ćemo naučiti od Johana Driessensa, kreativnog, domišljatog i inovativnog ''direktora entuzijazma''.

No, tu priča ne staje!

Konferencija će i ove godine ponuditi networking radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i dodatno izbrusiti vaše vještine, kao i okrugle stolove o interesantnim i za struku važnim temama.

Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u 2019. godini, koje služe kao potvrda predanog i planskog rada tvrtki i organizacija, odnosno timova i pojedinaca koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima.

Partner konferencije je Algebra.

Više informacija o ovogodišnjoj konferenciji pronađite na www.hrdays.net.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.