Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR konferencija – neuspjeh je izazov za uspjeh

Lider i udruga U4HR vas pozivaju na treću HR konferenciju „Mistake Management – kako pasti i izrasti“, 11. prosinca 2019. u hotelu Westin u Zagrebu.

HR konferencija – neuspjeh je izazov za uspjeh

Nitko nije savršen i svi griješe, ali svi ne znaju učiti iz pogrešaka i ne ponavljati ih. Ako se to događa na poslu, posebno radi li se o pogreškama menadžmenta rezultat je poslovni neuspjeh. Znate li se nositi s neuspjehom i naći najbolji i najkraći put iz ponora do pobjedničkog postolja? To mogu samo najbolji, ali u slavlju ima mjesta i za one koji žele učiti, mijenjati se, a ako im izmakne zlato dohvatiti bar srebro ili broncu.

Odgovor na pitanja kako se nositi s neuspjehom i pretvoriti ga u uspjeh dat će treća HR konferencija Mistake management – kako pasti i izRasti, koja će se održati 11. prosinca 2019. u organizaciji poslovnog tjednika Lider i Udruge U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanja ljudskih prava i potencijala u Hrvatskoj). Glavna tema konferencije bit će neuspjeh kao izazov. Jedan od glavnih govornika na konferenciji bit će Robert Frost Andersen, motivacijski govornik, danski poduzetnik koji je iskusio poslovni neuspjeh no nije odustao jer nije želio pasti pod utjecaj stereotipa, vjerovanja da je neuspjeh konačan.

Naslov Frost Andersenove teme je: Neuspjeh je dobar – neuspjeh je potreban – neuspjeh je temelj rasta i uspjeha.

Da Frost Andersen na HR konferenciji ne bude "Pale sam na svijetu", o tome koliko su griješili i što su iz toga naučili govorit će i hrvatski menadžeri i HR stručnjaci:

Tomislav Grubišić, CEO, Bornfighta i Mediatoolkita, Ivor Bihar, COO Mediatoolkita, Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave Spin Valisa, Jasenka Maltarić Dujnić, direktorica ljudskih potencijala Colas Hrvatske, Vesna Trnokop, direktorica Sigma business consultinga, Barbara Ružić, vlasnica tvrtke Artis Rei, HR konzultantica i trenerica, Žana Goić Petričević, Managing Director and Leadership Coach u Bold Leadership Culture, Daria Mateljak, direktorica za Hrvatsku u Hauska&Partner, Zoran Sušanj, profesor na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, Nikola Nikšić, certificirani  savjetnik za menadžment u Konteru i Adrijana Strnad, savjetnica za organizacijski razvoj, trenerica, coach i moderatorica.

Na konferenciji će biti uručene nagrade Najbolji poslodavac koje već trinaest godina zaredom dodjeljuje portal Moj posao

Više informacija o programu, predavačima i kotizacijama pogledajte na linku: bit.ly/3468bRa.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.