Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Osvoji besplatni boravak u biseru Jadrana!

Sudjeluj u istraživanju o najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj i osvoji vrijedne nagrade.

Osvoji besplatni boravak u biseru Jadrana!

Trinaestu godinu zaredom MojPosao, provodi istraživanje Poslodavac prvog izbora, s ciljem otkrivanja koji su poslodavci na hrvatskom tržištu najatraktivniji općoj javnosti.

Ispitanici ispunjavanjem online upitnika iz godine u godinu ‘kreiraju’ vlastitu listu poslodavaca -tvrtki, institucija i organizacija- kod kojih bi najviše voljeli raditi i pritom otkrivaju razloge zbog kojih su baš ti poslodavci zaslužili mjesto na njihovom popisu.

A koji poslodavci bi pronašli svoje mjesto na tvojoj listi ‘najpoželjnijih’? I zašto baš oni? Ispuni UPITNIK, sudjeluju u istraživanju i uđi u konkurenciju za osvajanje vrijednih nagrada: 

 1.mjesto - Boravak u prekrasnom Grand Hotel 4 Opatijska cvijeta

Očekuje te petodnevni boravak u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona. Da, 5 dana možeš uživati s dragom osobom  i, što je najbolje, termin korištenja ove nagrade odabireš sam. Dovoljno je da svoj boravak najaviš hotelu 2 tjedna ranije.
 
Više o ovom prekrasnom hotelu možeš pronaći na njihovoj web stranici.  
 

2.mjesto – SmartWatch Huawei Band 3 Pro 

Sat odlikuju senzori brzine, žiroskop, magnetni senzor, heartbeat senzor, barometar, kompas i GPS. Uz to, vodootporan je do 50 metara dubine te ima jamstvo na 24 mjeseca. 


 3.mjesto - Uljni difuzor TaoTronics  

Ako tražiš osvježenje svog doma ili uredskog prostora, ovaj uljni difuzor predstavlja pravo rješenje. Jednostavan za korištenje i atraktivnog dizajna, uređaj će stvoriti ugodan, relaksirajući ambijent koji svaku prostoriju pretvara u oazu mira.

Istraživanje traje do 15.5.2020., a sretni dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem e-maila.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.