Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

U par koraka do nove prilike!

Aktiviraj se, uloži svoje vrijeme i pripremi se najbolje što možeš.

U par koraka do nove prilike!

Novonastala situacija, kako zdravstvena tako i ekonomska, većinu nas je zatekla i dočekala potpuno nespremne. Prije svega nekoliko tjedana imali smo posve drugačije planove i vodili neke sada potpuno nevažne bitke.

Uz potrese, bolesti i sve što nas je poharalo, ljudima je ugrožena i egzistencija. Tržište rada se mijenja, mnogi su i prije dolaska krize izgubili ili tražili (bolji) posao, a nedavni razvoj događaja sa sobom je donio niz dosad nepoznatih izazova i pitanja.

Svakako iz svega trebamo naučiti i izaći bolji. Ako je ono što ste do sada radili, zanimanje u kojem trenutno nije lako pronaći posao pokušajte s nečim novim. Razmislite o svom radnom iskustvu, o onome u čemu ste dobri, o svemu što ste do sada radili u životu i što ste naučili i pokušajte ići u tom smjeru. 

Vrijeme koje trenutno imamo na raspolaganju, imajući u vidu da smo usprkos ublažavanju mjera i dalje u karanteni, možemo iskoristiti kako bismo spremni dočekali trenutak kada će tržište rada opet živnuti, a stvari krenuti na bolje.

U međuvremenu, u svega par jednostavnih koraka, izradite svoj Profil na našem portalu i “krenite” prema novom poslu:

1. Registriraj se 

2. Popuni sva polja i uredi svoj Profil

3. Uredi svoje Radno iskustvo

4. Dodaj svoje vještine i kompetencije

5. Dodaj CV, molbu, certifikate koje možda posjeduješ

6. Odaberi kategorije koje su područje tvoga interesa i želje za radom

7. Započni potragu za oglasom koji te zanima

Nakon što urediš svoj Profil, i time se potencijalnim poslodavcima prezentiraš u najboljem mogućem svjetlu, svaki sljedeći put idi na Prijavu, odaberi željeni oglas i pokušaj uz našu pomoć pronaći posao po svojoj mjeri.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju te nam se slobodno obratite na mail korisnici@moj-posao.net ili broj telefona 01 606 5283.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.