Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kako je ‘novo normalno’ utjecalo na zadovoljstvo Vaših zaposlenika?

Provođenjem Istraživanja o zadovoljstvu zaposlenika otkrijte jesu li se vaši djelatnici prilagodili radu u novim okolnostima.

Kako je ‘novo normalno’ utjecalo na zadovoljstvo Vaših zaposlenika?

U aktualnoj situaciji, u ovom „novom normalnom“, gdje se pravila mijenjaju svakodnevno (tamo negdje oko 10 sati), a svaki idući tjedan donosi neke nove izazove, tvrtke nastoje nastaviti s koliko-toliko uobičajenim poslovanjem. 

Mada, teško je osporiti tvrdnju da je do određenih promjena u poslovanju, manjih ili većih, ipak došlo.

U nekim tvrtkama dio radnika i dalje radi od kuće, a dio dolazi na posao, drugdje pak uredi zjape potpuno prazni i svi rade na daljinu, a u onim kompanijama u kojima svi moraju fizički dolaziti na posao zaposlenici i dalje ne znaju da li bi svoje kolege zagrlili ili poprijeko gledali one koji ne poštuju mjere socijalnog distanciranja. 

Također, došlo je do promjena u samim poslovnim procesima, neki su se ubrzali, a neki su zapeli u bespućima alata za video razgovore…

No, jedno je sigurno. Za uspješno poslovanje u ovim izvanrednim okolnostima zadovoljstvo i stabilnost radnika moraju biti na prvom mjestu. 

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje od 2007. godine provodi MojPosao, omogućuje vam da na brz, jednostavan i pouzdan način ispitate u kojoj mjeri su vaši radnici angažirani i zadovoljni.

Od ove godine u istraživanje smo uveli i ENPS (Employee Net Promoter Score) koji se definira kao koncept koji je izgrađen oko Net Promoter Score (NPS) radi mjerenja lojalnosti zaposlenika.

Sve tvrtke koje provedu istraživanje do 01.12.2020., a imaju više od 20 zaposlenika, ulaze u natjecanje za nagradu 'Najbolji poslodavac'.

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.