Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Virtualni dani karijera i znanja od sada su Regionalni sajam poslova

Za VDKZ ili Virtualne dane karijera i znanja ste čuli, zar ne? Već deset godina okupljamo partnere iz regije na najvećem online sajmu poslova u Europi.

Virtualni dani karijera i znanja od sada su Regionalni sajam poslova

Samo prošle godine ostvareno je preko 300.000 posjeta i 27.000 prijava na oglase. Na sajmu su se predstavile 84 tvrtke koji su na svojim štandovima objavile preko 500 natječaja.

A ove godine?

Ove godine izlazimo u novom ruhu: zovemo se REGIONALNI SAJAM POSLOVA, imamo i novu zemlju članicu naše regionalne obitelji - Sloveniju i njihov portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta Deloglasnik, imamo novitete na platformi kao i novu adresu https://regionalnisajamposlova.com/!

Sajam će se održati od 7. do 14. listopada 2020., a vama sve što treba je Internet!

S minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom. Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i kvaliteti procesa zapošljavanja.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i učinkovit način svoju tvrtku predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentirane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika. Virtualni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman djelatnika, tiskanje promo materijala.

Rezervirajte svoj štand na vrijeme putem naše stranice: https://regionalnisajamposlova.com/ i ostvarite popust na ranu prijavu, do kraja kolovoza. Pridružite nam se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.