Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Daysi ove godine dolaze u virtualnom izdanju!

Najveća regionalna konferencija posvećena ljudskim potencijalima održat će se online, 23. i 24. rujna.

HR Daysi ove godine dolaze u virtualnom izdanju!

Zahvaljujući nebrojenim začkoljicama i preprekama koje tako tvrdoglavo postavlja pred nas, 2020.- ta iz dana u dan ustrajno potvrđuje s punim pravom stečenu titulu 'godine promjena'.

Kako bismo nastavili tradiciju susreta vodećih HR stručnjaka iz Hrvatske i regije, vodeći računa o trenutnoj epidemiološkoj situaciji i potencijalnim opasnostima koje bi fizičko okupljanje više stotina ljudi moglo prouzročiti, odlučili smo se za još jednu, završnu ovogodišnju promjenu i HR Days konferenciju organizirati u virtualnom okruženju

Umjesto u Rovinju, ovogodišnja konferencija će biti održana online, a svim njenim sadržajima možete prisustvovati iz udobnosti (i sigurnosti) vlastitog doma, korištenjem računala, tableta ili mobilnih telefona.

No, unatoč promjeni ambijenta, neke stvari vezane uz konferenciju nikad se ne mijenjaju!

I ove godine smo za vas pripremili bogat PROGRAM, uz predavanja vodećih svjetskih HR stručnjaka poput Davea Ulricha, Blaire Palmer i Debre Corey, konferencija će ponuditi i panel „Zaposlenici kao ambasadori u kriznim vremenima“, a ponovno ćemo nagraditi najkreativnije i najuspješnije HR prakse u Hrvatskoj.

Sve dodatne informacije pronađite na službenim stranicama www.hrdays.net.

Iako na daljinu, HR daysi ponovno su s vama!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.