Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Probudite 'HR buntovnika' u sebi!

Debra Corey, stručnjakinja u području angažiranosti zaposlenika, svojim predavanjem otkriva kako kreirati izvrsno i poticajno mjesto za rad.

Probudite 'HR buntovnika' u sebi!

Osmo izdanje HR Days konferencije je pred vratima, a u skladu s tradicijom, i ove godine smo za Vas pripremili zanimljiva predavanja vrhunskih HR stručnjaka!

Svjedoci smo kako se situacija na tržištu rada ubrzano se mijenja, a norme i pravila koja su vrijedila jučer, danas više ne garantiraju nekadašnji uspjeh.

Otvaranje tržišta i ‘rušenje’ granica te promjena u načinu razmišljanja kada je riječ o sagledavanju uloge radnog mjesta u našim životima, zbog koje je iluzorno očekivati od radnika da će kao nekoć cijeli svoj radni vijek provesti u istoj tvrtki, doveli su do toga da današnji zaposlenici jednostavnije i učestalije napuštaju poslodavce i traže nove poslovne izazove.

Kako bismo doskočili tom problemu, a naši napori usmjereni na zadržavanje kvalitetnih, talentiranih zaposlenika urodili plodom, neophodno je brinuti o zadovoljstvu i, posebice, angažiranosti naših djelatnika. 

Međutim, lakše je to reći nego postići u stvarnom poslovnom okruženju.

Izazivajte status quo

Svjesna je toga i Debra Corey, iskusna i nagrađivana stručnjakinja iz područja HR-a i odnedavno članica društva top 101 globalnih influencera kad je riječ o angažmanu zaposlenika, koja tvrdi su tvrtke danas prisiljene mijenjati način na koji razmišljaju i pristupaju pitanju angažiranosti zaposlenika.

Nakon Debrinog predavanja 'Being an employee engagement rebel in this new world of work', koji je na rasporedu drugog dana HR days konferencije, bolje ćemo razumjeti što zapravo znači angažiranost zaposlenika, kako aktivirati buntovnika u sebi koji će izazivati status quo i pomoći u kreiranju izvrsnog mjesta za rad svojim zaposlenicima.

Debra Corey vas poziva da 'probudite buntovnika u sebi':

 

 

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.