Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Još samo danas možete rezervirati štand na Regionalnom sajmu poslova!

Nismo se niti okrenuli, a kraj rujna je tu. Što znači da rezervirati štand na najvećem Regionalnom sajmu poslova možete još samo danas!

Još samo danas možete rezervirati štand na Regionalnom sajmu poslova!

Pridružite se i vi najvećem online sajmu poslova u Europi, koji i ove jeseni - jedanaestu godinu za redom – organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te od ove godine i Deloglasnik – Slovenija.

Rezervirajte svoj virtualni štand još danas! Postanite zlatni, srebrni ili brončani izlagač i osigurajte vidljivost svojih oglasa na Sajmu, društvenim mrežama, radio postajama i newsletteru za posloprimce.

Vrijeme održavanja: Od 7. do 14. listopada 2020. godine
Lokacija održavanja sajma: https://regionalnisajamposlova.com/


Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i učinkovit način svoju tvrtku predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentirane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika.


Za dodatne informacije i rezervaciju štanda posjetite stranicu sajma https://regionalnisajamposlova.com/

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.