Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Noćas, točno u ponoć, krenuo je Regionalni sajam poslova, do ove godine poznat kao Virtualni dani karijera i znanja.

Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Od 7. do 14. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi https://regionalnisajamposlova.com/, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja preko 80 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 500 oglasa za posao.

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te od ove godine i Deloglasnik – Slovenija.

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao i profil koji već imaju na portalu MojPosao, te dođu na sajam.

Spektar oglasa koje možete pronaći na sajmu je zaista širok: od toga da možete promijeniti vaš život, a ne samo karijeru, te odseliti u Njemačku uz Iuvare Connect, do operatera u call centru iz udobnosti vlastitog doma u tvrtki Transcom Worldwide

Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe.

Tvrtke izlagači na Sajmu su: Transcom Worldwide, Iuvare Connect, TDR, 
dSPACE engineering, JYSK, SPAR Hrvatska, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, ZUBAK GRUPA, Austrian Business Agency, VERTIV CROATIA, AD Plastik te MojPosao.

Na Sajmu možete sudjelovati i u tradicionalnom istraživanju tržišta rada u regiji.

Posjetite nas od 7. do 14. listopada na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokrenite karijeru u pravom smjeru! 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.