Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

MojPosao slavi 20. rođendan i pritom dijeli vrijedne nagrade!

Sve što trebate učiniti kako biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrada jest poslati nam rođendansku čestitku. I to je to!

MojPosao slavi 20. rođendan i pritom dijeli vrijedne nagrade!

Godinu po godinu, ili bolje reći oglas po oglas, i na našoj rođendanskoj torti natiskalo se 20 svjećica!

Iako nam se ponekad čini kao da je naših 'prvih dvadeset' prohujalo u trenu, dubljim promišljanjem ipak dolazimo do zaključka kako smo prešli dalek put od listopada 2000. godine kada je naš portal ugledao svjetlo dana te ispočetka malenim, a kasnije sve krupnijim koracima počeo otkrivati svijet tržišta rada i utjecati na njega.

Krenuli smo iz sitnog ureda sa svega nekoliko zaposlenika i jednom jedinom misijom – postati centralno mjesto tržišta rada koje će povezivati poslodavce u potrazi za kvalitetnim radnicima i posloprimce koji tragaju za promjenom u karijeri.

Danas, dvadeset godina kasnije, u trenucima kad brojimo gotovo stotinu kolega i radimo u nešto većim i modernijim uredima, i dalje nas prema naprijed tjera ista ona misao vodilja s kojom smo krenuli i koja nas je dovela do veeelikog 20. rođendana!

Mi slavimo, vas darujemo!

S obzirom na to kako niti jedna rođendanska proslava (bez iznimke!) na portalu MojPosao ne može proći bez čašćenja ljudi oko nas, za naš okrugli dvadeseti odlučili smo počastiti, odnosno darivati najkreativnije među vama vrijednim nagradama!

S tim na umu, osmislili smo nagradni natječaj "Mi slavimo, vas darivamo" u okviru kojeg ćemo, sasvim prigodno, podijeliti 20 sjajnih poklona - od putovanja na neka od najljepših mjesta diljem Hrvatske, preko sofisticiranih gadgeta i pametnih uređaja pa sve do vrijednih poklon bonova.

Popis nagrada:

  1. Apple 10.9-inch iPad Air 4 Cellular 64GB - Space Grey 
  2. Smartphone Samsung Galaxy S20FE Exynos 990 Octa Core
  3. Huawei MateBook D 14 AMD Ryzen 5 3500U 
  4. Valamar hoteli, Dubrovnik; vikend boravak za dvije osobe
  5. Nova godina, Slavonija i Baranja; 3 dana za dvoje
  6. Sportska digitalna kamera GoPro Hero9 Black P/N
  7. Električni romobil Xiaomi Essential Black 
  8. SmartWatch Samsung R830 Galaxy Watch Active 2 40mm Rose Gold P/N
  9. Hotel Lone, Rovinj; dva noćenja s doručkom za dvije osobe
  10. Hotel Westin, Zagreb; dva noćenja s doručkom za dvije osobe
  11. Hotel Spa Golfer, LifeClass Terme Sveti Martin; dva noćenja na bazi polupansiona i paket Active&Healthy za dvije osobe  
  12. Plitvice Holiday Resort, Kućica uz jezero; dva noćenja s doručkom za dvije osobe
  13. Advent i festival čokolade u Opatiji; 2 dana za dvoje
  14. 1000 kuna bon u Spar i Interspar trgovinama 
  15. 1000 kuna bon u Spar i Interspar trgovinama 
  16. 1000 kuna bon u Spar i Interspar trgovinama 
  17. 1000 kuna bon u Spar i Interspar trgovinama 
  18. 1000 kuna bon u Bipa trgovinama 
  19. 1000 kuna bon u Bipa trgovinama 
  20. 1000 kuna bon u Bipa trgovinama

Što zauzvrat tražimo do vas?

Baš poput većine slavljenika i MojPosao povodom rođendanskog slavlja obožava dobivati originalne i maštovite čestitke, neovisno o tome radi li se o onima u pisanom, audio ili video obliku. Važno je da je drugačija, upečatljiva i od srca!

Stoga, kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju trebate nam poslati što kreativniju poruku na naš poziv "Čestitku nam napiši i s nagradom pod rukom „briši“".

Jednostavno, zar ne?

Vaše čestitke nam dostavite do 30. listopada u elektroničkom obliku, na e-mail: rodendan@moj-posao.net, a uvjete natječaja preuzmite OVDJE.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.