Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Da možete birati, u kojoj tvrtki biste najradije gradili vašu karijeru?

MojPosao ponovno kreira listu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj i dijeli sjajne nagrade!

Da možete birati, u kojoj tvrtki biste najradije gradili vašu karijeru?
Budilica vas je i toga dana, kao i toliko puta dotad, probudila u isto vrijeme. Odradili ste vašu uobičajenu jutarnju rutinu, sjeli ste u automobil i krenuli na posao. Međutim, u trenutku kada ste nakratko stali ispred semafora s upaljenim jarko crvenim svjetlom, pred vama se niotkuda pojavila prava pravcata zlatna ribica! Čak i prije nego li je krenula govoriti ozbiljnim, a opet nekako umirujućim glasom, bilo vam je jasno – riječ je upravo o onoj vrsti zlatne ribice koja ispunjava želje.
 
No, iznenadila vas je pogodba koju je predložila. Umjesto tri, ponudila je ostvarenje samo jedne želje, a i ona je bila poprilično konkretna. Zlatna ribica vam je, naime, rekla „Otkrij mi ime poslodavca svojih snova i od sutra ćeš raditi tamo“. Poprilično čudno, zar ne? 
 
Sljedećeg trena ste shvatili da ste i dalje u krevetu i da je sve to bio samo san, no jedna stvar, odnosno pitanje je ostalo visjeti u zraku dok ste se spremali za odlazak na posao... Gdje bih, da doista mogu birati, sutra nastavio graditi svoju karijeru? 
 

Sudjelujte u istraživanju i osvojite vrijedne nagrade!

 
Upravo to je pitanje na koje portal MojPosao već četrnaestu godinu zaredom traži odgovore uz pomoć istraživanja Poslodavac prvog izbora, a niti 2020. godina, koja je po mnogočemu izuzetak, neće proći bez dolaska do saznanja koji su to poslodavci najatraktivniji općoj javnosti.
 
Kao i dosad, potrebna nam je vaša pomoć, a vaš doprinos spremni smo i pošteno nagraditi!
 
Naime, odvajanjem nekoliko minuta vašeg vremena kako biste ispunili UPITNIK ulazite u bubanj za osvajanje odličnih nagrada:
 
  1. Električni romobil Xiaomi
  2. XIAOMI Mi Smart Band 4
  3. Slušalice MSI Buds bežične slušalice

Istraživanje traje do 18.4.2021., a sretni dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem e-maila. Hvala vam na sudjelovanju i sretno!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.