Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pripremite životopis i pronađite posao! Sajam poslova čeka nas vas!

Pripremite životopis i pronađite posao! Sajam poslova čeka nas vas!

Tražite posao i gubite svaku nadu? Posjetite naš Sajam poslova!

Sutra počinje ovogodišnji Sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr! Bez obzira na sve nedaće i povijesnu 2020. godinu koja nas je snašla, polako se vraćamo u normalan život i shodno tome vrijeme je da okrenemo novu stranicu u karijeri!

Ako već dugo tražite posao, a ova kriza je vašu potragu samo produžila, vrijeme je da napravite zaokret i potražite posao na pravom mjestu. 

Naš ovogodišnji sajam Sezonac.hr održava se od 25. veljače do 05. ožujka!

Virtualni sajam poslova dostupan je od 0-24 korištenjem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je potpuno jednostavna i brza – putem kratkog obrasca.

Uz brojne štandove i poslodavce koji će i ove godine na sajmu nuditi brojne poslove pruža vam se prilika na jednom mjestu skupiti sve potrebne informacije. 

Ponuda poslova podijeljenja je u četiri kategorije – 'Recepcija, domaćinstvo i administracija', 'Hrana&piće, spa, animacija i zabava', zatim 'Održavanja, sigurnost i proizvodnja' te 'Prodaja, skladištenje i logistika'. 

Možete provjeriti koji poslovi, ali i koji radni uvjeti se nude, a na samom štandu možete pobliže upoznati i samog poslodavca.

Prilika da kroz chat direktno razgovarate s poslodavcima koji su vam zanimljivi i pritom saznate sve o radnom mjestu na koje se želite prijaviti ne nudi se baš često, a upravo to je ono što ovaj sajam čini posebnim!

I ono najbolje... Posao možete pronaći iz udobnosti vlastitog doma!

Stoga, pripremite vaše životopise, razmislite koji posao želite i spremni dočekajte oglase poslodavaca!

Više informacija o Sajmu poslova u turizmu i sezoni pronađite na Sezonac.hr, ali i na našim društvenim mrežama, Facebooku i LinkedInu.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.