Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Podcast „Relax room“ #1 - Nenad Bakić

Gost prve epizode MojPosao podcasta je poduzetnik, investitor i osnivač portala MojPosao Nenad Bakić.

Podcast „Relax room“ #1 - Nenad Bakić
Nakon brojnih HR konferencija, tematskih webinara te stručnih predavanja i radionica odlučili smo se okušati u ponešto drugačijem okruženju od onog na koje smo navikli i pridružiti se brzorastućoj i šarolikoj podcast sceni!
 
Iz te ideje nastao je „Relax room“, podcast u MojPosao produkciji!
 

Usprkos promjeni ambijenta, kroz podcast ćemo se i dalje baviti svim onim pitanjima, temama i pričama zbog kojih MojPosao od svog osnutka predstavlja 'centralno mjesto na hrvatskom tržištu rada'. I dalje ćemo pratiti aktualne trendove i kretanja u svijetu zapošljavanja, nuditi savjete i korisne informacije vezane uz selekcijske procese te pričati inspirativne priče onih koji svojim radom tržište rada mijenjaju nabolje.

Kako bismo ostvarili naš naum, dat ćemo sve od sebe kako bismo u naš improvizirani studio u Strojarskoj 20 (u naš, kako ga nazivamo, Relax room po kojem je podcast i dobio naziv) pozivali stručne i interesantne goste od kojih možemo puno toga zanimljivog čuti i naučiti.

Neki od njih su svojim radom već ostavili značajan trag na domaćem tržištu rada, drugi su na dobrom putu da to ostvare, a treći se pak, opremljeni dobrim idejama, upornošću i znanjem, tek spremaju zauzeti svoje mjesto 'pod suncem'.

Gost prve epizode podcasta „Relax room“ je poduzetnik, investitor i osnivač portala MojPosao Nenad Bakić koji nam je ispričao kako je od asistenta na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu postao jedan od najuspješnijih domaćih poduzetnika, na koji način je s udrugom IRIM pokrenuo informatičku revoluciju, zašto se posljednjih pola godine bavi tzv. 'pandemijskim realizmom' i zbog čega prodaju portala MojPosao smatra najvećom pogreškom u karijeri.

Za više informacija o gostu:

Facebook:
https://www.facebook.com/nenad.bakic
Twitter:
https://twitter.com/nbakic
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/nenad-bakic-cfa-2428912/

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.